Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kiadós orgazmus inkább felpörget vagy leszívja az erőtöket?
Mindkettőt átéltem már és a mai napig nem tudom megfejteni, hogy mikor miért hat rám úgy, ahogy. Van amikor az első után annyira fitt és erővel teli vagyok, hogy bármire képesnek érzem magam (elsősorban persze arra, hogy átljem újra meg újra), máskor meg az orgazmus után szite úgy ájulok le a páromról, reszket minden porcikám és lábra sem tudok állni.
Ismerős?
22/B/L
Ha nagyon jó, amit művelnek velem, akkor utána azonnal nagyon leszív, néhány óra elteltével viszont felpörget, a nap hátralévő részére energikussá tesz. :)
A reszkető combok, a "nem bírok lábra állni" című érzés ismerős, a legjobb szeretkezések után nálam is ez jelentkezik. Ritkán fordul elő és olyankor csak pár percig tart ez az állapot, de abban a pár percben szinte nem is tudok magamról. Volt hogy a fürdőből a párom vitt be a hálóba mert nem tudtam lábra állni. :) 21é.bi.lány
En teljesen beprogok utanna. Par percig reszket a labam meg elfaradok de ezutan annyi energiam van,hogy korbe futkosnam a keruletet :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!