Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanárnők, ti egy-egy kiadós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárnők, ti egy-egy kiadós kemény huncutkodás után nem érzitek zavarban magatokat az osztály elött?

Figyelt kérdés
Hogy esetleg leveszik hogy tegnap széjjel lettetek b*szva.

2018. okt. 10. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Hülyeség! Senkinek sincs a homlokára írva hogy mit csinált elöző éjjel.
2018. okt. 10. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Nekem volt már több tanárnő barátnőm és kifejezetten kértem tőlük, hogy csináljuk reggel, mert a diákok úgy se fogják vágni, hogy a tanárnénit most szopatták meg verték rá az arcára.

Sőt, volt hogy rávertem az egyik diák dolgozatára a buli kedvéért. :D

2018. okt. 10. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

A lényeg lemaradt.

Benne voltak és pont ezért, mert úgy se vágják a diákok.

2018. okt. 10. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a kérdéseket hogyan találjátok ki mégis? :D Biztos csak nekem nehéz felfogni, mert nő vagyok, de nem értem, hogy itt például miért érdekes az, hogy az illető tanárnő? Ennyi erővel lehetne szó egy titkárnőről is, vagy ápolónőről, vagy nem tudom. Vagy nem?...
2018. okt. 10. 15:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi az osztályban egy egy dolgozat elött mindig összesúgtunk, hogy na tegnapse lett elgyepálva rendesen a lyuka.
2018. okt. 10. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem zavarban magam egyáltalán mivel az élet természetes részének tartom a szexet. Mivel nem spermaszagúan és kócos hajjal megyek tanítani, nem hinném, hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá vagy szégyellnem kellene a dolgot. Rajtam biztosan nem látni utána, teljesen rendezetten megyek dolgozni, max. én érzem, ha leülök. :D
2018. okt. 10. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Barátnőm tanárjelölt, és elmondása szerint eléggé gerjednek rá a kamasz fiúkák.

Előfordult már, h reggel elkaptam, megsz . pattam, arcára élveztem és jól megdöngettem (persze szigorúan úgy h ő ne tudjon elélvezni, h egész nap ki legyen éhezve a szexre).

Mikor kiállt az osztály elé, még semmi gond nem volt, sztem se lehet így megmondani, h tanárnő arcára élveztek 1 órával korábban. A baj akkor kezdődött amikor elküldtem neki sms-ben h miket csinált és h miket csinálok majd vele este, mert ettől benedvesedett, aztán meg elvileg annyira elvörösödött h azt már észrevettéka diákok, és kérdezgették h mi volt az smsben...

Erre csak annyit mondok h legalább megtanulta h a tanárnak ugyanúgy nem szabad mobiloznia..... :D

2018. okt. 10. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Ezek elmebetegek! Én perverznek gondolom magam, de ezek agyatlanok!
2018. okt. 10. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tanárnő. Szerintem nem érzik zavarba magukat. Sőt, nyugisabb, türelmesebb is.
2019. máj. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!