Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárnők, ti egy-egy kiadós kemény huncutkodás után nem érzitek zavarban magatokat az osztály elött?
Nekem volt már több tanárnő barátnőm és kifejezetten kértem tőlük, hogy csináljuk reggel, mert a diákok úgy se fogják vágni, hogy a tanárnénit most szopatták meg verték rá az arcára.
Sőt, volt hogy rávertem az egyik diák dolgozatára a buli kedvéért. :D
A lényeg lemaradt.
Benne voltak és pont ezért, mert úgy se vágják a diákok.
Barátnőm tanárjelölt, és elmondása szerint eléggé gerjednek rá a kamasz fiúkák.
Előfordult már, h reggel elkaptam, megsz . pattam, arcára élveztem és jól megdöngettem (persze szigorúan úgy h ő ne tudjon elélvezni, h egész nap ki legyen éhezve a szexre).
Mikor kiállt az osztály elé, még semmi gond nem volt, sztem se lehet így megmondani, h tanárnő arcára élveztek 1 órával korábban. A baj akkor kezdődött amikor elküldtem neki sms-ben h miket csinált és h miket csinálok majd vele este, mert ettől benedvesedett, aztán meg elvileg annyira elvörösödött h azt már észrevettéka diákok, és kérdezgették h mi volt az smsben...
Erre csak annyit mondok h legalább megtanulta h a tanárnak ugyanúgy nem szabad mobiloznia..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!