Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akivel előfordult már ilyen?
Szeretem az ilyen történeteket. Történt már valakivel, hogy egy fiúbarátjával (ha lány, ha nem akkor lánybaráttal) lefeküdt pl. osztálykiránduláson vagy táborban vagy akár csak egymásnál? Ha igen, leírnátok hogy hogyan történt és milyen volt? Üziben is jöhetnek:D
18/L
Sohasem szerettem az osztálytársak közötti szerelmet, de mielőtt egy többnapos tanulmányi kirándulásra mentünk, felszedtem egy csajt az osztályból. Nem volt különösebben szép, de a célnak ragyogóan megfelelt. Álmomban sem gondoltam volna, hogy szűz a csaj, ez már csak ott derült ki, amikor megtörtént a dolog. Már lopakodtam kifelé a sátorból, 815 személyes hatalmas sátor volt, és szinte minden ágyban kettesével feküdtek azon az estén) amikor a másik ágyról hallom, hogy: Tudod, mit, Gizi? Betakarlak, hogy meg ne fázz! Aztán egy nagy pofon csattanása...
A havernak nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!