Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti éreztetek már így? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már így? Szerintetek mi ez? Már akivel előfordult. L

Figyelt kérdés

Tegyük fel találkoztok/megpillantotok valakit, aki tetszik nektek, mint pl. ma én. Munkába menet történt. Amikor megpillantott, csak nézett, pedig nem volt egyedül. Olyan, mint mikor valaki kizárja a külvilágot és a szeme bevonza a másik ember szemeit, ami aztán egybeolvad az övével. Akár egy láthatatkan búrok.

Mindig ez történik. Teljesen zavarba hoz, annyira mélyen belenéz a szemembe, hiába ottvannak a haverjai.

Ez jót jelent?

Jó, gondolom nem rosszat, csak olyan érdekes. Más fiú is csinálta már ezt. Ahogy megláttuk egymást, csak rám fókuszált, a haverok hiába álltak ott, beszéltek hozzá, a srác folyamatosan nézett, ha máshogy nem, a szeme sarkából.

De ez nem szemezés. Ez olyan más. Annyira néz, hogy érzem magamon a pillantását, megzavar, szinte menekülnék zavaromban.

Mi ez? Olyan, mintha nem a szemembe, hanem belém nézne. Most lehet furán hangzik, aki nem érzett, azt tudja milyen. És akik tudják milyen, minek gondolják/tudják be ezt az 'érzést'?

2016. aug. 30. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek a női misztikus magyarázatok wazze. :D Arra is gondolhatott, hogy de felhúzna a farkára. De azért kombinálj, biztos jó dolog.
2016. aug. 30. 21:18
 2/7 A kérdező kommentje:

*aki érzett már így, az tudja milyen

Bocsi.

2016. aug. 30. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 Minden nap? Mondjuk az se baj. :D És pont ez az, hogy arra is. De ez más amúgy szerintem.
2016. aug. 30. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Éreztem így. Egyszerűen szemezés, kölcsönös vonzalommal.
2016. aug. 30. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Mi nők hajlamosak mindenbe mindenfélét belelátni... Valószínűleg tetszel neki.
2016. aug. 30. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól.hogy valaki rád néz még nem kellene magad beleélni, mert könnyen puffanhatsz egy nagyot. Sajnos magamat is beleértve, volt olyan hogy szemezgettem egy illetővel azt hittem komolyan gondolja utána mikor közeledtem volna felé hirtelen visszalépett és azt mondta félreértettem.

Valakinek ez csak egyszerű mezei flörtöt jelent és semmi többet.

Az illetővel amig nem juttok el egy beszélgetésig, és tetszés kinyilvánitásig ne éld ele magad semmibe mert ez sok esetben nem jelent még semmit.

2016. aug. 30. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Még hogy női misztikus magyarázat... Ahhoz képest itt, ezen a felületen tíz ilyen kérdésből nyolcat hímnemű egyén tesz fel. Legalábbis annak vallják magukat.

Egyébként ez tényleg csak sima szemezés, de vannak emberek, akiknek gyárilag áthatóbb a pillantása, mint másoknak és egy szimpla érdeklődő nézésük olyan, mintha a másik veséjébe látnának bele.

2016. aug. 31. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!