Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vagy olyan, hogy a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vagy olyan, hogy a nő egy kiadós szex után nem tud lábra állni?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy meglehet úgy dugni egy nőt hogy utána egy kis ideig nem tud lábra állni? Ha igen, hogy lehet ez elérni?

2018. okt. 17. 22:08
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Tehát ha tudok hüvelyi orgazmust okozni a páromnak akor nem tud lábra állni?
2018. okt. 21. 15:17
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak csiklós orgazmusom van.

Mikor maszturbálok kicsit ráfeszítek a lábamra és ez okozhatja szerintem. :)

Utána nem tudok felállni, dülöngészek még sokáig. Tehát még kell vagy fél vagy 1 óra mire normálisan tudok mozogni.

Fiúval ezt még nem éltem át.

Egyébként elég kellemetlen tud lenni, ha mondjuk sietnem kéne valahova, mert találkozóm van vagy megy a buszom,mert nagyon le vagyok lassulva olyankor:D:)

20L

2018. okt. 30. 23:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Van! Több oka is.

Orgazmus után van aki hirtelen nagyon gyenge lesz, van aki nagyon befeszíti pl. A lábát. Stb. Ezek olyan dolgok amitől nem tud felállni rögtön az ember. Velem is előfordul, hogy nem tudok lábra állni.

2018. okt. 31. 00:48
 24/37 Farkas János noel válasza:
4%
Igen van olyan en is elertem mar nem egy lanynal csak tuddni kell h mitt csinalj :P 24/F
2018. okt. 31. 06:14
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt olyan egy alkalmi csajnál hogy kb 30 percen keresztül dugtam és utána nem teljesen volt magánál, beszélni is alig tudott egy pár percig. Fognom kellett hogy ne billenjen el:D
2019. febr. 3. 14:25
 26/37 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy van ilyen. Én már olyanról is halottam hogy valakit úgy megdugtak hogy leszázalékolták.
2019. febr. 3. 14:35
 27/37 anonim ***** válasza:
Igen volt de lehet hogy azert mert meg fiatal vagyok ?
2019. febr. 3. 14:48
 28/37 Boszorkány_ ***** válasza:
76%
Ilyen konkrétan még nem volt, de nem is biztos hogy vágyom rá! Szeretek jól megdugva lenni, de ez már sok lenne!
2019. febr. 12. 19:02
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
egy ji szex utan eselyes. baratnommel mar megesett perszor. o mondta olyanok a labai mint a kocsonya :)
2019. febr. 12. 19:14
 30/37 anonim ***** válasza:
49%
Mi kell hozzá? több órai folyamatos szeretkezés!
2019. febr. 13. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!