Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatból kilépni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból kilépni?

Figyelt kérdés

2ember szex.kapcsiban

A pasija csak kihasználja, és tárgyként kezeli a csajt. Nem akar tőle semmi mást. A pasinak nem fér már bele az életébe.. Hogy hozzam fel a csajnak?

2018. aug. 20. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kérdező, am mi a fsz közöd van más életéhez. Persze, értem én, hogy a barátnőd, de szerintem azon kívül, hogy egyszer ellátod tanáccsal, nem kellene jobban beleártanod magad.
2018. aug. 23. 07:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Csak engem zavar h igy vannak, és egyikük sem akar többet a másiktól(legalábbis nekem így jött le)"

akkor meg mi a túróért akarod őket szétszedni, ha mind a kettőnek ez így jó?

te örülnél, ha találkoznál egy pasival akivel együtt akarsz lenni, szuper lenne minden, jól éreznéd magad, még úgy is, hogy tudod ő soha nem lesz a férjed, de most neked ő KELL és élvezni akarod, és emellett a barátnőd végig azon lenne, hogy szedjen szét titeket, mert neki ez nem tetszik???

2018. aug. 23. 08:35
 13/20 StevenUp ***** válasza:
95%

Kezdjük ott kedves kérdező hogy ha a lökött barátnőd szét tudja tenni a lábát bárkinek akkor van annyira idős hogy ne kelljen fogni a kezét és ne helyette hozzon meg valaki olyan döntést ami neki nem jó...

Mert neki ez így jó ahogy van hogy szètrakja a lábát a csávó kefèlgeti aztán mennek a dolgukra... A csávó másik lyukat pajszerolni a csaj meg hozzád rinyálni...

Mert ismétlem: ez jó a csajnak mert nem lép ki belőle holott senki sem szorít fegyvert a fejéhez hogy márpedig neki óra perckor ki kell nyitni a lehető legtöbb nyilását és végül hagyni hogy telelőjèk... Önként teszi önként megy a sráchoz a többi "megőrjít, odavagyokèrte" csak dráma meg a szokásos nyugtatása az egyszerű és primitív lelkivilágának.

Neked semmi jogod ebbe beleszólni mert neked se mondja meg senki hogy kinek a farkába ülj bele így neked se tiszted eldönteni hogy neki mi a jó és mi a rosz...

Ha ezt nem tudod elfogadni akkor egész egyszerűen féltékeny vagy a barátnődre mert őt legalább kezelgeti valaki amíg te itt vered magad mert nincs saját életed, éppen ezért irigyled az övèt... És akkor tedd fel magadnak a kérdést hogy milyen barát is vagy te....

Lehet ezt vètózni meg tagadni de a szíved mélyén tudod hogy az itteni válaszoloknak ezegyszer igazuk van...

Puszi a hasadra

2018. aug. 23. 08:48
 14/20 A kérdező kommentje:

A csaj nem rinyál nálam. Csak látom, érzem rajta h ez nem tesz jót neki,és engem jobban bánt az h a pasi minden nőt csak hülyít. És kamu dumákat nyom

2018. aug. 23. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval irigy vagy h nem téged dug. Értettük, köszönjük.
2018. aug. 23. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:

"Csak látom, érzem rajta h ez nem tesz jót neki"

Én ezt megértem! Jót akarsz neki, ez szép, de ez egy olyan szituáció, ahol nincs jogod beleszólni az életébe. Ha te vagy a csaj legjobb barátnője, szuper a kapcsolat köztetek, akkor meghallgat és megfontolja a tanácsodat, de te többet nem tehetsz érte.

2018. aug. 23. 12:59
 17/20 StevenUp ***** válasza:

ma 12:01

"Aki jajong hogy fáj, de nem megy vele orvoshoz, annak nem fáj eléggé"

Ez egy nagyon jó megfogalmazás

2018. aug. 23. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Először is, a telefon kijavította, amit nem vettem észre. Azt írtam eredetileg,hogy bnőd. Másodszor,most hogy végig olvastam a hozzászólásokat egy valamire jöttem rá. Neked is kell 1 srác,aki jól elleni a szádat,mert neked ennyi a bajod,semmi több. Szerintem erre fektesd azt az energiát,amivel próbálod "megmenteni" a bnődet. 👉👌
2018. aug. 24. 06:07
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Hallod, kérdező. Én totálisan megértelek. Komolyan. Válaszd szét őket, mert a pasi eg, p*cs. Majd én dug*m a csajt tovább. Én aranyos vagyok. Mindenki jól jár. Te is, ő is, én is.
2018. nov. 19. 18:44
 20/20 anonim ***** válasza:
^ smoooth :D
2018. nov. 20. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!