Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból kilépni?
2ember szex.kapcsiban
A pasija csak kihasználja, és tárgyként kezeli a csajt. Nem akar tőle semmi mást. A pasinak nem fér már bele az életébe.. Hogy hozzam fel a csajnak?
"Csak engem zavar h igy vannak, és egyikük sem akar többet a másiktól(legalábbis nekem így jött le)"
akkor meg mi a túróért akarod őket szétszedni, ha mind a kettőnek ez így jó?
te örülnél, ha találkoznál egy pasival akivel együtt akarsz lenni, szuper lenne minden, jól éreznéd magad, még úgy is, hogy tudod ő soha nem lesz a férjed, de most neked ő KELL és élvezni akarod, és emellett a barátnőd végig azon lenne, hogy szedjen szét titeket, mert neki ez nem tetszik???
Kezdjük ott kedves kérdező hogy ha a lökött barátnőd szét tudja tenni a lábát bárkinek akkor van annyira idős hogy ne kelljen fogni a kezét és ne helyette hozzon meg valaki olyan döntést ami neki nem jó...
Mert neki ez így jó ahogy van hogy szètrakja a lábát a csávó kefèlgeti aztán mennek a dolgukra... A csávó másik lyukat pajszerolni a csaj meg hozzád rinyálni...
Mert ismétlem: ez jó a csajnak mert nem lép ki belőle holott senki sem szorít fegyvert a fejéhez hogy márpedig neki óra perckor ki kell nyitni a lehető legtöbb nyilását és végül hagyni hogy telelőjèk... Önként teszi önként megy a sráchoz a többi "megőrjít, odavagyokèrte" csak dráma meg a szokásos nyugtatása az egyszerű és primitív lelkivilágának.
Neked semmi jogod ebbe beleszólni mert neked se mondja meg senki hogy kinek a farkába ülj bele így neked se tiszted eldönteni hogy neki mi a jó és mi a rosz...
Ha ezt nem tudod elfogadni akkor egész egyszerűen féltékeny vagy a barátnődre mert őt legalább kezelgeti valaki amíg te itt vered magad mert nincs saját életed, éppen ezért irigyled az övèt... És akkor tedd fel magadnak a kérdést hogy milyen barát is vagy te....
Lehet ezt vètózni meg tagadni de a szíved mélyén tudod hogy az itteni válaszoloknak ezegyszer igazuk van...
Puszi a hasadra
A csaj nem rinyál nálam. Csak látom, érzem rajta h ez nem tesz jót neki,és engem jobban bánt az h a pasi minden nőt csak hülyít. És kamu dumákat nyom
"Csak látom, érzem rajta h ez nem tesz jót neki"
Én ezt megértem! Jót akarsz neki, ez szép, de ez egy olyan szituáció, ahol nincs jogod beleszólni az életébe. Ha te vagy a csaj legjobb barátnője, szuper a kapcsolat köztetek, akkor meghallgat és megfontolja a tanácsodat, de te többet nem tehetsz érte.
ma 12:01
"Aki jajong hogy fáj, de nem megy vele orvoshoz, annak nem fáj eléggé"
Ez egy nagyon jó megfogalmazás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!