Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatból lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból lehetne párkapcsolat vagy mire utalhatott?

Figyelt kérdés

6 évig nagyon jól működött minden. Azóta van szexkapcsolatom,de ez tényleg csak szexről szólt mindig is. Vagy ő jött hozzám vagy én mentem. Néha beszéltünk persze,szex előtt is és utána is azért,nem azonnal ment(em) el. Ismerem már eléggé,mégsem folytunk bele egymás életébe túlságosan. Talán egy baráti viszony lehetett kialakulóban,de mégsem mondhatom,hogy a barátom. Valamennyire már ragaszkodom hozzá és megszerettem, szimpatikus, de nem tudok mást mondani. Nem lehetek vele párkapcsolatban,mert akkor annak ami eddig volt annak vége. Nem arról van szó,hogy oda a varázsa mindennek és majd más férfit szeretnék szeretőnek. Arra akarok kilyukadni,hogy lehet megromlik a viszonyunk és azért mégiscsak más egy párkapcsolat. Lehet,hogy úgy nem fog működni és akkor 100% hogy megszakítaná velem a kapcsolatot. Vagy csak magamból indulok ki? Így meg biztonságban érzem magam,mert azt mondta mindig is,hogy nem szeretne párkapcsolatot,nem lenne elég ideje a másikra. Legalábbis ő úgy érzi,nem tudna elég időt szentelni rá. Ez csak egy gyenge kifogás. Neki közben volt másfél éves párkapcsolata is. Akkor nem találkoztunk,nem tartottuk a kapcsolatot csak egyszer-egyszer telefonált,meséltünk egymásnak. Aztán szakított a párjával utána félévvel később kb megint "együtt voltunk". De szexelni jártunk össze,nem randiztunk. Max annyi,hogy megkajáltunk egymásnál vagy nála(m) /aludt/aludtam. Most kb egy hete talán,hogy az utolsó alkalomkor amikor szex után tényleg rohanásban voltam,akkor álított meg pont,hogy akkor ő most beszélni szeretne velem,mert ez fontos. Pont jókor közölte velem,hogy szeret. Oké,ez nem lep meg,mármint igen,én is szeretem őt. Azért valamennyire kötődünk egymáshoz. De ő ezt úgy mondta mintha azt mondta volan,hogy szerelmes belém. Előtte kettőnkröl beszélt,aztán rólam, hogy mi történt az évek alatt,meg megváltoztak az érzései irányomba. Utána meg,hogy szóval szeret engem. Engem valósággal le sokkolt ezzel,nem szokott velem ÚGY beszélni. Nem szokott érzelgős lenni, ilyen nyílt. Mint mondtam tényleg siettem,ezért csak annyit mondtam neki,hogy majd beszélünk erről,de megyek. Tudom,hogy várta a válaszomat, vagy valami..de azóta nem beszéltem vele,mert igazából tényleg nem tudom mit mondjak neki erre? Vagy most akkor mit akar tőlem? Mert erre nem tért ki konkrétan. Nem vagyok a szavak embere, nem tudom mit válaszoljak,vagy kell-e egyáltalán bármit is mondanom neki,ha csak szexkapcsolatban vagyunk. Hívott,de smsben válaszoltam neki,hogy elfoglalt vagyok majd max a hétvégén tudunk találkozni. Arra nem kaptam semmit se válaszként smsben. Tehát nem beszéltünk jóformán egyáltalán.

L/23 (előtte nekem senkim nem volt,párkapcsolatom sem) F/26

2017. dec. 7. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet. csak tudd, mit akarsz!
2017. dec. 7. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Magadnak kene feltenni a kerdest, hogy mit akarsz tole. O szerelmet vallott, tehat osszejonne veled. Ezen mi nem vilagos? Szereted ot? El tudnad kepzelni magatokat egy parkent? Ha igen akkor kozold vele az erzeseidet. Ha nem tudsz ra ugy tekinteni, akkor meg azt kozold vele, hogy te nem vagy szerelmes.
2017. dec. 7. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Több oldalról is meg lehet közelíteni ezt a dolgot. pl. írtad, hogy neked, mindig azt mondta nem fér bele egy komoly kapcsolat erre ő mégis csak talált komoly kapcsolatot magának. Ebből arra következtetek, hogy akkor elterelte a dolgokat és jónak látta, hogy szexelgettek egymással, majd miután szakított érdekes , megint az eszébe jutottál , hisz azért mégis jobb a recskánál egy női test és újra keresett. Most meg eléd áll ezzel a szöveggel, hogy többet akarna. Figyeld szerintem most az van, hogy megint vágyna egy komoly kapcsolatra, de most senki nincs már, akinek kellene így megpróbálja nálad a dolgot. Én azt mondom, mivel csak szexkapcsolatban vagytok így nincs mit magyarázkodnod feléje ezzel kapcsolatban és ne menj bele egy komoly kapcsolatba egy ilyen emberel, hisz lehet most csak beléd kapaszkodik, mert nincs más.
2017. dec. 7. 14:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem is tőletek várom a választ arra,hogy akkor most mi legyen nekem a következő lépésem. Csak arra vagyok kíváncsi,hogy szerintetek mire utalhatott? Nem tudom hogy személyesen ezt hogy kérdezzem meg tőle. Lehet azt mondani,hogy szexelni mersz vele, de valamit megkérdezni nem? Ha a barátom lenne az teljes más,de szexkapcsolatban vagyunk,nem akarom,hogy azt higgyje rá akarok akaszkodni,mert akkor elriasztom. Vagy lehet már a kéredezősködésemmel elrontok mindent,zavarba leszek előtte. Meg amúgysem szoktam ilyen dolgokról beszélni. Nem volt még barátom olyan helyzetben sem volt mint ez..nincsen ilyen téren tapasztalatom. Udvarolni sem szoktak,ezt is most mondta nekem egy férfi először,hogy szeret. Eddig soha senki sem.
2017. dec. 7. 14:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Volt előttem is párkapcsolata, azt mesélte. Nekem az elmondottak alapján inkább az jött le,hogy egyszerűen csak nem akarta magát lekötni senki mellett, és én sem ezért volt/van csak szex. Közben megsimerkedett megint valakivel akit nyilván szeretett,együtt voltak valameddig utána megint velem volt. Viszont tudom,hogy más csapta neki a szelet, tudok két nőről is,róluk is mesélt. Az egyikükkel úgy volt,hogy valami lesz..de mindig megbeszéltük,hogy előre szólunk ha valaki talált mást..akkor nem találkozunk,nincs szex. Ilyen téren pl megbíztam benne, sőt egészségyügyileg is tudom,hogy tiszta. Már láttam a papírjait is, bízom benne. Neki volt elsősorban ez a kikötése,hogy nem lehet harmadik fél amíg mi "együtt vagyunk". Vagy ő vagy más,de akkor nincs tovább. Ez így nekem is oké volt. Mivel csak szexkapcsolat volt eddig is,így nem várom,hogy több lehessen köztünk, és ha nincs ló akkor jó a szamár felállást is elfogadom,mert ilyen szempontból talán ez rám is igaz lehetne. Lehetett volna bármikor.
2017. dec. 7. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nem néztek titeket soha egy párnak? Mert írtad régóta tartott a dolog közöttetek és sokszor aludtatok is egymásnál.
2017. dec. 7. 15:01
 7/13 A kérdező kommentje:
A szüleim azthiszik,hogy együtt vagyunk. Amikor még náluk laktam és ő hozzám jött akkor nyilván azért bemutattam nekik,hogy ő itt kicsoda. (Mint barátot úgy mutattam be) aztán ha ott aludt nálam (ami ritka volt nagyon) akkor lehet abból azt gondolták,hogy ő a párom. Sőt a mai napig ha néha felhozzák akkor úgy mintha a párom lenne. Nem zavar különösebben,mivel alig alig mesélek neki bármiről is. Inkább én mentem hozzá. Aztán 2 éve egyedül élek így meg egy hetet én egy hetet ő utazik mindennap..de kb fél óra távolság van köztünk kocsival.
2017. dec. 7. 15:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Nyilvános helyen meg nagyon ritkán még amikor nem voltunk szexkapcsolatban akkor láthattak többször. Vagyis a megismerkedésünk alatt. Azóta nem nagyon voltunk sehol. Szexelni járunk össze,nem közös programokat csinálni.
2017. dec. 7. 15:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, azért kérdeztem, mert nálunk egy idő után a két család már kezdte azt hinni, hogy mi egy pár vagyunk az ott alvásos dolgok után. Jó én egy idő után apukámnak elmondtam mi a helyzet , hogy miért "alszik" ott a csaj, de a csaj mégse mondhatta ugyanezt otthon az ő szüleinek, hogy "hé ez a srác a kúrópajtim" azt cső :D
2017. dec. 7. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Rém egyszerű a helyzet, járjatok. Mi is ezt tettük, már boldog házasok vagyunk.
2017. dec. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!