Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból lehetne párkapcsolat vagy mire utalhatott?
6 évig nagyon jól működött minden. Azóta van szexkapcsolatom,de ez tényleg csak szexről szólt mindig is. Vagy ő jött hozzám vagy én mentem. Néha beszéltünk persze,szex előtt is és utána is azért,nem azonnal ment(em) el. Ismerem már eléggé,mégsem folytunk bele egymás életébe túlságosan. Talán egy baráti viszony lehetett kialakulóban,de mégsem mondhatom,hogy a barátom. Valamennyire már ragaszkodom hozzá és megszerettem, szimpatikus, de nem tudok mást mondani. Nem lehetek vele párkapcsolatban,mert akkor annak ami eddig volt annak vége. Nem arról van szó,hogy oda a varázsa mindennek és majd más férfit szeretnék szeretőnek. Arra akarok kilyukadni,hogy lehet megromlik a viszonyunk és azért mégiscsak más egy párkapcsolat. Lehet,hogy úgy nem fog működni és akkor 100% hogy megszakítaná velem a kapcsolatot. Vagy csak magamból indulok ki? Így meg biztonságban érzem magam,mert azt mondta mindig is,hogy nem szeretne párkapcsolatot,nem lenne elég ideje a másikra. Legalábbis ő úgy érzi,nem tudna elég időt szentelni rá. Ez csak egy gyenge kifogás. Neki közben volt másfél éves párkapcsolata is. Akkor nem találkoztunk,nem tartottuk a kapcsolatot csak egyszer-egyszer telefonált,meséltünk egymásnak. Aztán szakított a párjával utána félévvel később kb megint "együtt voltunk". De szexelni jártunk össze,nem randiztunk. Max annyi,hogy megkajáltunk egymásnál vagy nála(m) /aludt/aludtam. Most kb egy hete talán,hogy az utolsó alkalomkor amikor szex után tényleg rohanásban voltam,akkor álított meg pont,hogy akkor ő most beszélni szeretne velem,mert ez fontos. Pont jókor közölte velem,hogy szeret. Oké,ez nem lep meg,mármint igen,én is szeretem őt. Azért valamennyire kötődünk egymáshoz. De ő ezt úgy mondta mintha azt mondta volan,hogy szerelmes belém. Előtte kettőnkröl beszélt,aztán rólam, hogy mi történt az évek alatt,meg megváltoztak az érzései irányomba. Utána meg,hogy szóval szeret engem. Engem valósággal le sokkolt ezzel,nem szokott velem ÚGY beszélni. Nem szokott érzelgős lenni, ilyen nyílt. Mint mondtam tényleg siettem,ezért csak annyit mondtam neki,hogy majd beszélünk erről,de megyek. Tudom,hogy várta a válaszomat, vagy valami..de azóta nem beszéltem vele,mert igazából tényleg nem tudom mit mondjak neki erre? Vagy most akkor mit akar tőlem? Mert erre nem tért ki konkrétan. Nem vagyok a szavak embere, nem tudom mit válaszoljak,vagy kell-e egyáltalán bármit is mondanom neki,ha csak szexkapcsolatban vagyunk. Hívott,de smsben válaszoltam neki,hogy elfoglalt vagyok majd max a hétvégén tudunk találkozni. Arra nem kaptam semmit se válaszként smsben. Tehát nem beszéltünk jóformán egyáltalán.
L/23 (előtte nekem senkim nem volt,párkapcsolatom sem) F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!