Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatból lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból lehetne párkapcsolat vagy mire utalhatott?

Figyelt kérdés

6 évig nagyon jól működött minden. Azóta van szexkapcsolatom,de ez tényleg csak szexről szólt mindig is. Vagy ő jött hozzám vagy én mentem. Néha beszéltünk persze,szex előtt is és utána is azért,nem azonnal ment(em) el. Ismerem már eléggé,mégsem folytunk bele egymás életébe túlságosan. Talán egy baráti viszony lehetett kialakulóban,de mégsem mondhatom,hogy a barátom. Valamennyire már ragaszkodom hozzá és megszerettem, szimpatikus, de nem tudok mást mondani. Nem lehetek vele párkapcsolatban,mert akkor annak ami eddig volt annak vége. Nem arról van szó,hogy oda a varázsa mindennek és majd más férfit szeretnék szeretőnek. Arra akarok kilyukadni,hogy lehet megromlik a viszonyunk és azért mégiscsak más egy párkapcsolat. Lehet,hogy úgy nem fog működni és akkor 100% hogy megszakítaná velem a kapcsolatot. Vagy csak magamból indulok ki? Így meg biztonságban érzem magam,mert azt mondta mindig is,hogy nem szeretne párkapcsolatot,nem lenne elég ideje a másikra. Legalábbis ő úgy érzi,nem tudna elég időt szentelni rá. Ez csak egy gyenge kifogás. Neki közben volt másfél éves párkapcsolata is. Akkor nem találkoztunk,nem tartottuk a kapcsolatot csak egyszer-egyszer telefonált,meséltünk egymásnak. Aztán szakított a párjával utána félévvel később kb megint "együtt voltunk". De szexelni jártunk össze,nem randiztunk. Max annyi,hogy megkajáltunk egymásnál vagy nála(m) /aludt/aludtam. Most kb egy hete talán,hogy az utolsó alkalomkor amikor szex után tényleg rohanásban voltam,akkor álított meg pont,hogy akkor ő most beszélni szeretne velem,mert ez fontos. Pont jókor közölte velem,hogy szeret. Oké,ez nem lep meg,mármint igen,én is szeretem őt. Azért valamennyire kötődünk egymáshoz. De ő ezt úgy mondta mintha azt mondta volan,hogy szerelmes belém. Előtte kettőnkröl beszélt,aztán rólam, hogy mi történt az évek alatt,meg megváltoztak az érzései irányomba. Utána meg,hogy szóval szeret engem. Engem valósággal le sokkolt ezzel,nem szokott velem ÚGY beszélni. Nem szokott érzelgős lenni, ilyen nyílt. Mint mondtam tényleg siettem,ezért csak annyit mondtam neki,hogy majd beszélünk erről,de megyek. Tudom,hogy várta a válaszomat, vagy valami..de azóta nem beszéltem vele,mert igazából tényleg nem tudom mit mondjak neki erre? Vagy most akkor mit akar tőlem? Mert erre nem tért ki konkrétan. Nem vagyok a szavak embere, nem tudom mit válaszoljak,vagy kell-e egyáltalán bármit is mondanom neki,ha csak szexkapcsolatban vagyunk. Hívott,de smsben válaszoltam neki,hogy elfoglalt vagyok majd max a hétvégén tudunk találkozni. Arra nem kaptam semmit se válaszként smsben. Tehát nem beszéltünk jóformán egyáltalán.

L/23 (előtte nekem senkim nem volt,párkapcsolatom sem) F/26

2017. dec. 7. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el
2017. dec. 7. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Te tiszte hülye vagy. Lehetne egy jó férjed. Beléd van esve az a pasas, csak ő sem akar elriasztani téged.

Próbáljátok már meg rendes párként.

2017. dec. 7. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolhatott? Talán arra, hogyha ti hat éve összejártok, neki hiába volt kapcsolata, ha mindegyiket otthagyta végül, mert - most jön a csattanó - beléd volt szerelmes mindvégig. És talán ezért gondolod kívülről úgy, hogy nem tud elköteleződni valaki mellett, mert más mellett tényleg nem tud, csak melletted. :) Csak neki is hat év kellett, hogy eljusson erre a pontra, plusz bátorságot gyűjtsön, hogy egyáltalán elmondja, mert nem akar elveszíteni, de már megért annyira, hogy vállalja az elvesztésed kockázatát annak tudatában, hogyha melletted marad a szex miatt, nem lesz boldog már, mert többre vágyik. Szóval inkább akar téged teljesen vagy veszítsen el, de akkor már egészen, és ne őrölje fel a lelkét, ha csak a szex miatt melletted marad - főleg a te örömödre, meg neki félmegoldásként, hogy a közeledben maradhat.

Szerintem ezzel a szexkapcsolatotoknak amúgy is vége, mindegy, hogy mit léptek. Neki már nem lesz elég, ami egy ilyen jellegű kapcsolatban elfér, hogyha elutasítod a szerelmét; ha elfogadod azt, akkor meg kellene próbálni párkapcsolatban élni, ami szintén kizárja a csak szex és más semmi elvet.

Tudod, kívülről ez olyan aranyos kis sztori a hétköznapi világból. Annyit tanácsolnék, hogyha nem vagy belé szerelmes és tudod, hogy nem is leszel soha, mert esélytelennek látod, akkor mondd meg neki, és ha véget akar vetni az egésznek, hagyd elmenni. Remélem, rendeződik, sok sikert kívánok,kérdező! :)

2017. dec. 8. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!