Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból kapcsolat, szerelem? Volt már veletek ilyen?
Igen. Mi csak barátok voltunk, és egyszer valahogy rájöttünk, hogy mindketten iszonyatosan vonzódunk a másikhoz, és miért ne próbálhatnánk ki egymást, de szigorúan csak komolytalanul. Viszont szerelem, kapcsolat lett végül belőle. Lassan 1 éve tart vele.
Viszont szerintem ez a ritka.
Mert volt, hogy csak szexeltem egy fiúval, és ő többet akart, konkrétan kérdőre vont, hogy mégis miért nem randizunk, miért ne lehetne ebből több, alig tudtam lerázni.
És olyan is volt, hogy lefeküdtem valakivel, aztán megbántam, mert érzelmeim lettek, viszont ő már szerintem nem tudott volna úgy komolyan venni.
Volt. Először csak egyéjszakásnak indult.
Majd honapokon keresztül csak összejártunk alkalomszerűen.... Aztán már sikerült annyira összeragadnunk, hogy kis híján házasság lett belőle.
Én fordítva vagyok bekötve, mindig előbb eszem a desszertet és a levessel fejezem be.
Nem hiszem, hogy meglepne bárkit is hogy előbb ültem meg a mézesheteket mint komolyabb érzelmeket tápláltam volna a hölgy iránt. Ezt sokáig furcsálta is, de megbeszéltük és onnantól minden rendben volt. Az utolsó pár évben már én is fülig szerettem... Kár, hogy vége lett.
Kb minden másodikból ilyen lesz. Vigyázni kell ha nem akarod... Nekem a többalkalmasok közül majdnem mindegyik ebbe torkollott.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!