Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha így vesztem el akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Ha így vesztem el akkor nagyobb az esélye annak hogy találok barátnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves vagyok. És úgy néz ki hogy a hétvégén megyek egy olyan hölgyhöz aki kevés pénzért megteszi velem azt amit más nő nem... a lényeg hogy szűz vagyok.. nem nagyon értek a nőkhöz... próbálkoztam nagyon sokszor de pofára estem..... véleményetek erről? :)

2018. júl. 16. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. júl. 16. 20:25
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az a véleményem, hogy inkább rossz pont egy nőnél, ha megtudja, hogy egy prostival vesztetted el. Azt viszont nem tudom, hogy ettől önbizalmat kapsz-e hogy nyiss a nők felé kapcsolat céljából.
2018. júl. 16. 20:27
 3/14 anonim válasza:
80%

Nem.

És majd amikor lesz barátnőd bánni fogod, hogy így vesztetted el és nem vártál.

Sosem értettem, hogy hogy képes élvezni úgy valaki a szexet, amikor tudja,hogy a másik fél csak a pénzért csinálja

2018. júl. 16. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez nem egészen így működik. Attól, hogy bedugod egy punciba a farkad még nem fogsz jobban érteni a nőkhöz.
2018. júl. 16. 20:36
 5/14 anonim válasza:
0%
Na a pénz. Te sutymár mocsadék. Kihasználni mész a nőket . Ne szépítsük pénzel bárkit kilehet használni. Szegény hölgyet sajnálom nem téged aki nem nözött soha . Nőzni sok Más hogy kell.
2018. júl. 16. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem. Eddig sem a szüzesség gátolt téged!
2018. júl. 16. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem meg menj el nyugodtan bizonyára meg van az oka, hogy miért vagy még 25 évesen is szűz...valószínű, ha most nem menné el még 30 évesen is az lennél, szóval inkább menj el most és hátha lesz valami változás az életedben. Max. később megbánod, de legalább nem leszel 30 évesen is szűz még.
2018. júl. 16. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Most még csak simán lúzer vagy, a prostizás után ugyanez a lúzer maradsz, csak elmondhatod magadról, hogy szexeltél egy nővel. Ez nem fog több önbizalmat adni. Attól lesz valakinek önbizalma, ha átéli, hogy megszerez egy nőt, kölcsönösen kedvelik egymást és a kölcsönös vonzalom miatt szexelnek, attól nem, ha egy olyan nővel szexel, aki pénzért bárkinek megengedi, hogy betegye neki. Nem lesz rád írva, hogy "nem vagyok már szűz", senki nem fogja tudni rajtad kívül és a személyiséged ugyanilyen marad, úgyhogy továbbra sem tudsz majd nőt szerezni. Ha végül mégis lesz egy barátnőd, ő nagy valószínűséggel lelép, ha megtudja, hogy előtte egy prostit dugtál, ha nem mondod el, akkor meg majd lelép, amikor kiderül. Sok sikert!
2018. júl. 16. 20:42
 9/14 anonim ***** válasza:
8-as volt olyan szűz haverunk, akit mi fizettünk be prostihoz, mert nem tudott nőzni és , amint megkapta a lyukat, mintha kicserélték volna, azonnal átváltozott a srác és elkezdett a nők után futni, igaz később visszaütött a dolog, mert mikor lett egy jól fizető állása a könyebb utat választotta és visszatért a prostikhoz a barátnője mellett, de erről már nem mi tehetünk...
2018. júl. 16. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
3-as Te gondolom nő vagy...
2018. júl. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!