Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen melegben nagyobb vagy kisebb az esélye, hogy kevésbé vonzó pasiként felszedjek egy barátnőt?
Nem igazán értesz a biológiához, mi? Ilyen melegben örül az ember, ha végre eljut A-ból B-be, pont leszarja mindenki a pasikat egyrészt, másrészt semmi hatással nincsen ez az idő a hormonokra, ugyanaz jön be, mint akik eddig is.
Mellesleg nekem a vékony srácok jönnek be, a párom 55 kiló, de nem ilyen agyhalott, mint te, az ilyeneknek tök mindegy, hogy néznek ki.
Figyelj, én imádok jókat enni, szeretek sokat aludni, és nem utolsó sorban imádok szexelni a kedvesemmel.
Most meg mi van? Alig eszem, és akkor is dinnyét. 4-5 órát alszom, többet nem bírok. A szexhez sincs kedvem...
Szóval egy ilyen északi, hűvöset kedvelő típus szemszögéből, mint amilyen én vagyok, úgy áll a dolog, hogy bizony kisebb esélyed van becsajozni. Én jelenleg örülök, hogy nem kaptam még hőgutát.
21/L
A fülledt erotikára apellálsz kérdező? Hadd meséjek róla valamit. Ismered a Kft zenekar Afrika c. számát. Na abban van:
"Ott fülledt az erotika."
Aztán a következő sor már ez:
"Kibérelek egy jó nagy puputevét..."
Amint látod, nekik is csak a tevével jött össze. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!