Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm tette mennyire elfogadható?
Elég sokadik barátnőm, és mondhatom hogy az összes közül a LEGJOBB.
2 hónapja vagyunk együtt. 1 hete vettem észre rajta hogy nyomasztja valami, majd 2 nap könyörgés után kinyögte, hogy leszopott egy srácot a diszkó után..(Valamiért beindultam a kis előadására , ki is használtam a pillanatot, tudom elég betegen hangzik :D)
Nem gondolok a jövőmre, mert mint mondtam egy bomba csajról van szó , és ezek mellett lehetetlen megmaradni hosszú távon.. (Válogatja a pasikat a szemem előtt, úgy hogy vele vagyok)
De a jelenlegi helyzetet hogy tudnám kihasználni a legjobb féle képpen? Én is gondolkodok rajta, hogy teszek valamit. Csak hogy fer legyen az állás. A szakítás már tuti, de még nem mondtam el neki , hogy mikor és mi féle képpen.
Igen, elég gyerekesen hangzik! És szánalmasnak (Én is , ő is) 19 éves vagyok , ő 17 éves. Mind kettőnk éretlenül gondolkodik fejben , itt az olvasható bizonyíték!
Nektek mi a véleményetek arról hogy egyre több ilyen csaj/pasi van, aki kapcsolat közben átjár más portájára "finom" célokkal?
Ui: Mind a ketten csak azért vagyunk együtt mert tetszünk egymásnak, (nagyon) , voltaképpen semmi szeretet nincs kettőnk között. Igen! Ez szintén egy kizáró tényező egy kapcsolatban!
Akkor ez nem párkapcsolat
Csak szexkapcsolat
Vesd fel a 3as dolgot
Ebben a sorrendben
Te ,ő,harmadik làny
Te,ő harmadik fiú,
A kettő között meg szakitotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!