Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban nem jó a szex, mennyi akkor mennyire várható/ elfogadható a megcsalás?
Elméleti kérdés:
Ha nem jó a szex, meg lett beszélve, hogy miért nem jó? Illetve lettek változtatások eszközölve?
Ha nem jó a szex, meg is lett beszélve, és mégsem jó, miért folytatódik a kapcsolat?
Ha szeretet van, ámde a szex rossz, nyitottá lehet tenni a kapcsolatot, hogy minden fél kielégüljön, és akkor mégsem leszünk aljas, hazug tetvek, hanem korrekt felnőtt ember módjára felvállaljuk, hogy szükségleteink vannak.
6:
Alábecsülöd a (kegyes) hazugságok szerepét az emberi boldogságban.
Te tenyleg azt gondolod, hogy a partnered boldogabb, ha reggel bejelented neki, hogy “figyu drága, este később jövök mert beugrom Tündihez egy gyors menetre. Úgyhogy ne varj meg a vacsival”.
A barátnőmmel beszélgetve merült fel bennem a kérdés. Nem jó köztük a szex, meg is csalja a párját. Szerintem a párja is őt. És ezen gondolkodtam hogy mennyire törvényszerű ez?
Nekem volt már hogy kísértés volt, de nem jutott el megcsalásig a dolog. De erős is volt akkor a kapcsolat, ezért tudtam ellenállni.
Csak ugye azért a szex elég fontos része a kapcsolatnak, ha nem jó , akkor azért ingatagabb lehet egy kapcsolat.
Alex C
A kegyes hazugság más kategória. Pl: persze, finom volt a vacsora, drágám (ehetetlen szemét esetén)
A megcsalás az a durva hátbaszúrás egy kapcsolatban.
Neked jól esne, ha a kedvesedről egy nap kiderülne, hogy gyakorlatilag minden mozgó lénnyel kefélt, de csak azért, mert rossz volt veled a szex?
Nem korrektebb megbeszélni a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!