Ha átvertem két lányt, várható hogy keresztbe tesznek nekem a továbbiakban?
Hosszú a történet. Szerelemféltés, bizalmatlanság, harmadik fél stb stb. Most a két lány tud egymásról, természetesen mindketten fújnak rám, és akivel jártam ma dobott is.
Nem szándékozom velük többet beszélni.
Viszont gyerekes húzásnak tartanám facebookrol kitörölni őket. Ha viszont maradnak, attól félek, hogy esetleg keresztbe tennének a további esetlegesen kialakuló kapcsolatomba, már ha egyáltalán lesznek mostanában.
Hogyan tudnám érettként kezelni a dolgokat? (hamár eddig ez nemigen jött össze)
akkor elmondod a lánynak, akivel összejönni készülsz, hogy volt ez a kapcsolatod, nem működött, mással kezdtél és sok sértődés és félreértés lett belőle.
és következőleg igyekezz olyan választani, akivel tudsz másként bánni, mert tényleg nem szép az ilyesmi.
de ha igyekszel jobb ember lenni, akkor azért nem is a világ tragédiája.
a lányok helyében én tudnám mit kellene tennem...
Persze bosszút állni is tudni kell.
ha szerencséd lesz,nem lesz annyi eszük hogyan és miként lehetséges.
anno engem is megaláztak és örökre elintéztem a sorsát az illetőnek úgy,hogy nem is tudja,hogy nekem köszönheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!