Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutogatja a péniszét a neten vadidegen nőknek?
Ez volt az utolsó csepp, ami miatt szakítottam a barátommal egy hónapja. Ép ésszel nem bírom felfogni, hogy akinek rendszeresen van része szexben, annak miért jó, hogy valami vadidegen kis szutyoknak mutogatja magát. Ha van itt olyan pasi, aki párkapcsolatban csinált ilyet, van valami oka, hogy miért? 8 hónapig voltunk együtt, a szex jó volt, ő mindig elment - akár többször is - ellentétben velem. Azt sem lehet mondani, hogy olyan hosszú ideje voltunk együtt, hogy ellaposodott volna a kapcsolat, vagy, hogy nem elégítettem ki.
25N
Te sem vagy sokkal normálisabb, ha együtt voltál egy ilyennel majdnem 1 évig.
Maradhatnál inkább vele... addig sem zaklatja nyíltan a rendes csajokat.
utolsó
Írtam, hogy szakítottam, amikor kiderült. De látom, a te lelkednek jobb, ha belém kötsz. Mással nem is voltam soha, csak vele, viszont örülök, hogy te 3 mondat alapján meg tudod állapítani, hogy egy k**va vagyok.
Kérdező:
Igen, kicsit k**ásnak tartalak. Elvileg ti jobban ismertitek a pasikat (megérzés, testbeszéd olvasás, meg a többi ilyen nyalánkság), és mégis vele jártál.
Ennyi.
A palid egy barom volt. Keress vkit akiben bízni is lehet az mellett hogy jó a sex.
De sztem nem rontottál el semmit. Én is azt szoktam először nézni h a sex jó e. Ha pl megbízható és csak 1-2x akar sexelni egy héten és az is xar ak feldughatom a seggembe a megbízhatóságot.
27f hetero
Azt hiszem, ebbe beletrafáltál... tényleg jó mérettel rendelkezik, de szerintem ez nagyon beteg dolog, hogy boldog boldogtalannak mutogatja, mint egy utolsó szatír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!