Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mutogatja a péniszét a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutogatja a péniszét a neten vadidegen nőknek?

Figyelt kérdés

Ez volt az utolsó csepp, ami miatt szakítottam a barátommal egy hónapja. Ép ésszel nem bírom felfogni, hogy akinek rendszeresen van része szexben, annak miért jó, hogy valami vadidegen kis szutyoknak mutogatja magát. Ha van itt olyan pasi, aki párkapcsolatban csinált ilyet, van valami oka, hogy miért? 8 hónapig voltunk együtt, a szex jó volt, ő mindig elment - akár többször is - ellentétben velem. Azt sem lehet mondani, hogy olyan hosszú ideje voltunk együtt, hogy ellaposodott volna a kapcsolat, vagy, hogy nem elégítettem ki.

25N

2018. máj. 25. 16:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

8as vagyok. Ha véletlen rám gondoltatok hogy provokálni akarok akkor mellé is trafáltál. soha nem trollkodok.

Csak a kérdezőn kiivüli válaszokból nem akartam az összes hülyeséget végig olvasni.

2018. máj. 25. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
13%

"Tipikus férfi hozzáállás. A pasi félrelép, és a barátnője a k**va :'D Mesélj még, kérlek. Mi másról tehetnek még a nők, amiket a pasik művelnek velük, igazságtalanul?"

Ennyi eszed volt, hogy ilyen tetűvel jöttél össze, akkor nehogy már te jobb legyél.

2018. máj. 25. 18:27
 13/28 A kérdező kommentje:

Igen, mert rá volt írva a homlokára, hogy "tetű vagyok, ne járj velem", nyilvánvalóan. Látom te is valami szerencsétlen vagy, aki utál minden nőt, amiért más pasi kell nekik, te meg nem. De ilyen hozzáállással és ennyi ésszel ezen ne csodálkozz.

2018. máj. 25. 18:33
 14/28 A kérdező kommentje:

Szerintem nem rád gondolt, hanem az előtted lévőkre - én legalábbis rájuk értettem.

2018. máj. 25. 18:34
 15/28 anonim ***** válasza:
21%

"Igen, mert rá volt írva a homlokára, hogy "tetű vagyok, ne járj velem", nyilvánvalóan."

@Kérdezőnek:

A nők születésükből kifolyólag jobban tudják olvasni a testbeszédet, mint a férfiak. Ha használtad volna az agyad, akkor levehetted volna, hogy nem az, akinek mutatja magát.

Lényegében most saját magad állítod be hülyének. Ráadásul 25 éves nagy ló vagy, nem vagy már gyerek, de mégsem különbözöl, egy 14-15 évestől, akit átvert a pasija.

"Látom te is valami szerencsétlen vagy, aki utál minden nőt, amiért más pasi kell nekik, te meg nem. De ilyen hozzáállással és ennyi ésszel ezen ne csodálkozz."

>Tipikus női, sértődött szöveg. Erre még csak nem is reagálok. Értelmetlen fecsegés az egész, még cáfolni sem érdemes.

2018. máj. 25. 18:41
 16/28 A kérdező kommentje:

Most hogy mondod, tényleg pontosan arról "árulkodott a testbeszéde", hogy idegeneknek mutogatja a farkát a neten... :DDD Jézusom......

A normális, nem offolós válaszokat továbbra is várom.

2018. máj. 25. 18:49
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

Amugy még érdekel az exed? Mert ha nem ak ne agyalj tovább szerintem. Úgyse lehet megérteni. Én is szakiitanék csajjal ha mutogatná magát neten. Ha kiderül ak valósziinű is az hogy nem 1x alkalomból mutogatta.

Amúgy h derült ki?

2018. máj. 25. 19:01
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Érdekli. Szerintem össze fognak jönni, nem hinném, hogy más nő kíváncsi lenne a hapsira.

Képzelem egyébként micsoda selejt nők lehettek azok, akik a büdös farkát nézegették.

2018. máj. 25. 19:04
 19/28 A kérdező kommentje:

Úgy derült ki, hogy láttam h instán lájkolt egy csajt + követni kezdte. Kérdeztem ki az, de nem válaszolt. Úgyhogy én szépen ráírtam a csajra és megkérdeztem, ő meg elmondott mindent. Az exem meg nem tagadta, és lapátra tettem. Bánt, mert megalázva és semmibe véve érzem magam. Az érzések nyilván nem múlnak el könnyen, de ezek után soha többé nem tudnék benne megbízni, és beteges dolognak tartom az egészet, úgyhogy kizárt, hogy újrakezdjük. A miértre soha nem kaptam választ.

2018. máj. 25. 19:09
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom, hogy ez történt, kérdező! De sokkal jobban jártál szerintem hosszútávon,mert kifoghatsz mostmár egy normális pasit. Már, ha sikerül ezután bíznod bennük. Nekem egy ilyen után minimum egy fél évig nem lenne kedvem férfiakra gondolni.
2018. máj. 25. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!