Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutogatja a péniszét a neten vadidegen nőknek?
Ez volt az utolsó csepp, ami miatt szakítottam a barátommal egy hónapja. Ép ésszel nem bírom felfogni, hogy akinek rendszeresen van része szexben, annak miért jó, hogy valami vadidegen kis szutyoknak mutogatja magát. Ha van itt olyan pasi, aki párkapcsolatban csinált ilyet, van valami oka, hogy miért? 8 hónapig voltunk együtt, a szex jó volt, ő mindig elment - akár többször is - ellentétben velem. Azt sem lehet mondani, hogy olyan hosszú ideje voltunk együtt, hogy ellaposodott volna a kapcsolat, vagy, hogy nem elégítettem ki.
25N
Én inkább szexológiai, szexuálpszichológiai szempontból közelíteném meg a dolgot, és teszek arra, hogy a közvélekedés leszavaz. De az élet sosem faék egyszerűségű ügyekből, helyzetekből, kérdésekből és válaszolból áll.
Attól, hogy együtt vagy valakivel, még lehet, hogy exhibicionista hajlamaid vannak, amit ki akarsz élni a neten pl. Szeretsz szextingelni vadidegenekkel, a farkad mutogatni, pláne, ha büszke vagy rá. Kismillió ember tumblerezik meg redditezik a világon párkapcsolatban.
Én is büszke vagyok a melleimre, mégsem mutogatom őket boldog / boldogtalannak. Miért van az, hogy a pasik ennyire állati szintre képesek lemenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!