Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mutogatja a péniszét a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutogatja a péniszét a neten vadidegen nőknek?

Figyelt kérdés

Ez volt az utolsó csepp, ami miatt szakítottam a barátommal egy hónapja. Ép ésszel nem bírom felfogni, hogy akinek rendszeresen van része szexben, annak miért jó, hogy valami vadidegen kis szutyoknak mutogatja magát. Ha van itt olyan pasi, aki párkapcsolatban csinált ilyet, van valami oka, hogy miért? 8 hónapig voltunk együtt, a szex jó volt, ő mindig elment - akár többször is - ellentétben velem. Azt sem lehet mondani, hogy olyan hosszú ideje voltunk együtt, hogy ellaposodott volna a kapcsolat, vagy, hogy nem elégítettem ki.

25N

2018. máj. 25. 16:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
hát pont ez az, hogy nekem se :/ nehéz lesz ezek után bízni valakiben
2018. máj. 25. 19:56
 22/28 anonim ***** válasza:
Jot választottál! A normálisak meg egyedül ülnek és gondolkodnak, miért nem elegek...
2018. jún. 8. 19:44
 23/28 anonim ***** válasza:

Én inkább szexológiai, szexuálpszichológiai szempontból közelíteném meg a dolgot, és teszek arra, hogy a közvélekedés leszavaz. De az élet sosem faék egyszerűségű ügyekből, helyzetekből, kérdésekből és válaszolból áll.

Attól, hogy együtt vagy valakivel, még lehet, hogy exhibicionista hajlamaid vannak, amit ki akarsz élni a neten pl. Szeretsz szextingelni vadidegenekkel, a farkad mutogatni, pláne, ha büszke vagy rá. Kismillió ember tumblerezik meg redditezik a világon párkapcsolatban.

2018. jún. 8. 20:49
 24/28 A kérdező kommentje:

Én is büszke vagyok a melleimre, mégsem mutogatom őket boldog / boldogtalannak. Miért van az, hogy a pasik ennyire állati szintre képesek lemenni?

2018. jún. 9. 09:56
 25/28 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy ennyire nősoviniszta vagy? Menj fel a Reddit gonewild subredditjére, és nézd meg, hány pasi és hány csaj szextingel ott napi szinten. Oké, az nem Magyarország, hanem főként az USA, de mégis árnyalni fogja a világképed
2018. jún. 9. 10:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hányan, de az én pasim ne csinálja. Vagy ha csinálni akarja, akkor meg engem felejtsen el. Mert ez rám nézve piszkosul megalázó.
2018. jún. 9. 15:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem a „hányan” volt a lényeg, bár az se mellékes. Hanem, hogy nem csak pasik csinálják, sőt.
2018. jún. 9. 16:54
 28/28 anonim ***** válasza:
25 evesen ilyen buta vagy te se lehetsz kulonb ha ilyennel osszejottel
2018. aug. 29. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!