Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon kismellű nőknek vagy párjuknak nem hiányzik a mell?
Nézd, nekem A kosaras a mellem, és én rohadtul szeretem, semmi pénzért nem kellene nagyobb.
Szép, feszes, formás, nem lóg semerre, ráadásul nem akadályoz semmiben,ruhák terén simán felvehetek egy csomó ruhát, melltartó nélkül is(max mellbimbó tapaszt rakok alá), simán hordhatot merevítő nélküli, csipke melltartót, mert a mellem magától is jól néz ki...nem is értem, hogy ezen más miért problémázik.
Nekem speciel a nagy mell sokszor inkább taszító, pedig biszex vagyok...
Szerintem sokszor hallják ezek a nők-lányok, hogy a nagy a szép és mi jó. De ez egyáltalán nem biztos hogy igaz is. És ha ezt felismerik, mint a biszex csaj a válaszolók közül, akkor lehetnek vele elégedettek is.
Én férfiként a naggyal is el vagyok, a kicsivel is. Mindegy, a lényeg úgyis az összkép.
Ha arányos a teste, esetleg még sportos is, akkor szépnek fogom látni.
Ha a természete miatt megszerettem, akkor az se fog zavarni, hogy nincs jó teste, hiszen megszerettem.
És nem mást, mint a jellemét, a viselkedését, a dolgokhoz való hozzáállását. Aminek semmi köze a külsejéhez.
Az úgyis sokat változik egy szülés után, később az öregedésnél teljesen eltűnik az eredeti külseje, amivel megismertem. De a jellembeli dolgai megmaradnak olyannak, amilyennek megismertem.(kb olynnak)
A páromnak kb akkora a melle mint nekem mellizmom. Teljesen jó, elfér a markomban, kerek, feszes, szép bimbókkal, olyan tin-lányos. Imádom! Nagyon csinos, kerek feszes popisija van. Harmonikus.
Volt H-s méretű barátnőm, a melltartója nagyonn volt mint a sapkám, 160/60kg volt a csajszi. Azt is imádtam, másként volt jó.
Amit nem szeretek a lapos, fonnyadt, megerszekedett, lelógó mell. Ha ilyen lenne a batárnőmnek megcsináltatnám neki, ha megengedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!