Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Igaz, hogy a leszbikus nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a leszbikus nőknek nem számít a mellméret?

Figyelt kérdés

2016. máj. 31. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem számít. Én a nagy melleket nem szeretem annyira például. Persze, ha pont egy bögyös-farosba szeretek bele, akkor nem zavarna.

De alapvetően a kicsi a kedvenc.

2016. máj. 31. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is számít. Igazából... ez szerintem nem azon múlik, hogy ki melyik nemhez vonzódik. Mindenkinek van egy ideállja, és onnan mérve néz tól-ig-okat a másik embereken. És, a mellméret is egy olyan kategória ami azért szembetűnő. Például én sem szeretem, ha nagy mellű az illető, de az a véglet sem túl szimpatikus, amikor gyakorlatilag már keresni kell :D
2016. máj. 31. 21:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, nem érdekel, milyen a melle. Tipikus példa: én szeretem a telt idomú, "bögyös-faros" lányokat, még is a páromnak A-s mellei vannak. :)
2016. máj. 31. 21:14
 4/15 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom nekem nem számít..

Előbb nèzem a belsőjèt az illetőnek mint a melleit. Bár ízlèsek ès pofonok ugye^^

2016. máj. 31. 22:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Nos, tanúsítom az exeim és a jelenlegi barátnőm véleménye alapján, hogy lehet ugyan nem elsődleges a mellméret, de valahogy mindegyiknek nagyon is tetszett a 85D. :D És nők is ugyanúgy bámulják a melleimet, mint a pasik. ;)
2016. jún. 1. 07:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy a teltebb lányok az ideáljaim, a jelenlegi barátnőm igazán vékony és A-s a melle :D

A szerelem vak :D

2016. jún. 1. 10:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem AA-s melleim vannak, jól el lehet játszani ezekkel is, meg nekem tetszik az enyém XD szóval jöhet bármi, de őszintén szólva inkább a kicsi de formás :D B-s melleket imádom :D de ez egyáltalán nem szempont párválasztásnál, szóval :D
2016. jún. 1. 12:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szemely szerint a mellmeret kozombos ,az viszont fontos szamomra ,hogy szep,formas legyen. Bar teny ,hogy szelsosegeket nem kedvelem ,tehat pl. ha valakinek egyaltalan nincs melle ,(szandekosan leszoritja) vagy nagyobb ,mint D kosar ,az mar zavaro szamomra. Ha a leendo baratnom melle akkora ,mint az enyem (70/A) ,az nekem kitunoen megfelel. ;)

28/no/l (noies)

2016. jún. 1. 12:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem számít, én pl.a kicsi melleket szeretem:DDD
2016. jún. 1. 13:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Elgondolkozván érdekes amiket írtok. Most beszélgetek erről a barátnőmmel és állítása szerint a mellméret nem, csupán a bimbó és az areola számít... kinek mi :D
2016. jún. 1. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!