Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem bele szerettem a barátnőm nővérébe. Elmondjam neki, vagy balhé lenne belőle? Amikor ott van olyan nehéz tisztán gondolkozni
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 19:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne mond el,mert lehet hogy a nővèrènek nem tetszel plusz a csajod is besèrtödik ès akkor baszhatod mind2öt. 25/f
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem úgy barátnőm, csak mint barát
2016. máj. 31. 20:57
4/6 anonim válasza:
Gyerekek.. leszbikus kategória plsxd
Amúgy..
Először próbáld elfelejteni ha nem megy akkor mond el a barátnődnek és hátha megérti bár ez attól is függ h azt tudja-e egyáltalán h a lányokhoz (is) vonzódsz.
Sok sikert!
L
5/6 anonim válasza:
De miért lenne ez baj? Ha a barátnőd hetero és semmi nincs köztetek miért zavarná ha a nővére tetszik neked? Gondolom tudja hogy Te leszbi vagy. Nekem az egyik barátnőm oda volt a bátyámért, egyből elmondta és én még örültem is neki, segítettem nekik összehozni egy randit.
6/6 anonim válasza:
En speciel nem szeretnem, ha az egyik baratnomnek bejonne a tesom (tesom fiu, de ha lany lenne is ez lenne a velemenyem) Egyreszt nem akarnam pl. hogy elottem smaroljonak, vagy mar a gondolat, hogy ugy talalkozok a baratnommel, hogy kozben a tesomra gondol stb. De a szerelem meg fontos es eselyt kell adni, de mondom en csak a velemenyem tudom mondani, hogy engem "zavarna". Ha en lennek az illeto, akinek tetszik a baratnoje testvere, akkor viszont megprobalnek vele ismerkedni, felteve ha latok eselyt is a dologra, bar az elejen meggondolnam azert, meg ameddig csak ismerkedes szinten fel akarnam vele venni a kapcsolatot az is fura lenne, hogy a legjobb baratnomnek most hogy mondjam hogy a testveret meg akarom ismerni.. de ugye nem nekem lenne kellemetlen esetleg a szituacio, inkabb neki, szoval annak az oldalarol kicsit konnyebb, aki nem a testverek egyik tagja. Szerencsere nem voltam ilyen helyzetben. Viszont ha pl egy velem semmilyen kapcsolatban levo szemely megkeresne, hogy tetszik neki a tesom, akkor az nem lenne gaz, de inkabb ne rajzam keresztul intézzék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!