Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/leszbikus lányok! Nektek mennyit számít a mellméret?
Nekem is nagy van, úgyhogy igazából ha dekoltázst nézegetni akarok, elég lenézni XD
Ha van neki annak örülök, ha nincs az se gáz, úgyis láb-fenék párti vagyok.
Kedves első, az általad ír méret a klasszikus vízilabdázónő, széles hát, közepes mell.
Egyébként kifejezetten bejön a nőies alak-fiús ruha kontraszt, esetleg nőies alakt és ruha, fiús haj. Nem szeretem ha valaki sztereotípia. És tegyük már hozzá, hogy a fiús ruha nem jelent eggyet a bő, formátlan zsák cuccokkal.
Nekem teljesen mind1, egyáltalán nem érdekel :D
Nálam a stílus van az első helyen, az, hogy bejön-e, nem függ a mellmérettől :)
20/L/L
Nekem sem fontos, inkább a lényeg, hogy formás, szép legyen, de ez nem méretfüggő, szerencsére:)
27/n/ L
nekem es a baratnomnek cicifetisunk van, szerencsere rajta van mit fogni :p de nem csak azert szeretem termeszetesen :).. en sajnos teljesen lapos vagyok es borzasztoan szegyellem is, ezert nem nagyon engedem h megfogja... latni pedig sose.
17/l/l es 19/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!