Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjek tul a Tanarnomon? No vagyok.
(Elore is bocsi az ekezethianyert,de telorol vagyok) Tehat a problemam,hogy szerelmes vagyok az egyik tanarnombe. Ezt tudja ,mert meg 2012 vegen elmondtam neki. O azt mondta ,hogy nem,mert o hetero,tehat a szokasos... egy ideig meg joban voltam vele es hat ujra elmondtam neki es megint elutasitott. Ez is reg volt,meg tavaly marciusban,de azota sem leptem tul rajta...Tudom,hogy a megoldas az lenne,hogy ismerkedjek masokkal,de nekem nem jonnek be a leszbikusok,legalabbis a kornyekemen elok nem,mert vagy fiusak es/vagy molettek vagy
tul fiatalok hozzam...probalkoztam ferfiakkal is de nem megy a szex ferfival,ezert az iranyt jegeltem...Mit csinaljak? Allandoan o jar a fejemben,ejjelente vele almodok,de almomban sem erhetem el ot mert ram se szarik...Kitalaltam par uj hobbit,sokat vagyok a barataimmal tanulok ,sportolok ,de teljesen mindegy hol vagyok es kivel ,es hogy mit csinalok,semmi nem segit... Ha van vmi hasznalhato tippetek,kerlek segitsetek! Koszonom elore is! Egy ketsegbeesett 20-on eves leszbikus no
Én a mondó vagyok, hogy csak egy új kapcsolattal lehet túllépni sőt inkább egy új szerelemmel. Ha ő tényleg heteró akkor nem éri meg fájdítani a szíved érte.
Átérzem, hogy milyen rossz tud lenni, főleg ha nincs a közelben olyan akivel el tudnád felejteni...
*egy huszonéves leszbikus*
Én még az iskolát is otthagytam annyira nem bírtam elviselni, hogy nem lehetek vele... Tudom gyerekes, de már nem bírtam látni sem annyira fájt. :) Ja és természetesen a férjezett 2 gyermekes családanya típusokat találom meg mindig :D
Ilyen a MI szerencsénk ;)
Nehéz nőként olyan nőt találnod, aki szintén vonzódhat hozzád (és a keresés során nem sérülsz ezerszer), szóval én azt ajánlanám, hogy neten keress ilyen csoportokat, esetleg ilyen szórakozóhelyeket. Beszélgess több emberrel, nézd meg őket, keresd a neked vonzót.
Szerintem már az sokat dobhat a kedveden, hogy tudod, hogy azok az emberek biztosan nem bántanak azért, mert nem férfiakhoz vonzódsz.
Amúgy férfiak:
Biztos, hogy egyáltalán nem vonzódsz hozzájuk? A szex azért nem ment, mert eleve nem tudtál vonzónak találni egy férfitestet, vagy azért, mert az adott férfi nem volt elég vonzó, esetleg nem megfelelően bánt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!