Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lepjek tul a Tanarnomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lepjek tul a Tanarnomon? No vagyok.

Figyelt kérdés

(Elore is bocsi az ekezethianyert,de telorol vagyok) Tehat a problemam,hogy szerelmes vagyok az egyik tanarnombe. Ezt tudja ,mert meg 2012 vegen elmondtam neki. O azt mondta ,hogy nem,mert o hetero,tehat a szokasos... egy ideig meg joban voltam vele es hat ujra elmondtam neki es megint elutasitott. Ez is reg volt,meg tavaly marciusban,de azota sem leptem tul rajta...Tudom,hogy a megoldas az lenne,hogy ismerkedjek masokkal,de nekem nem jonnek be a leszbikusok,legalabbis a kornyekemen elok nem,mert vagy fiusak es/vagy molettek vagy

tul fiatalok hozzam...probalkoztam ferfiakkal is de nem megy a szex ferfival,ezert az iranyt jegeltem...Mit csinaljak? Allandoan o jar a fejemben,ejjelente vele almodok,de almomban sem erhetem el ot mert ram se szarik...Kitalaltam par uj hobbit,sokat vagyok a barataimmal tanulok ,sportolok ,de teljesen mindegy hol vagyok es kivel ,es hogy mit csinalok,semmi nem segit... Ha van vmi hasznalhato tippetek,kerlek segitsetek! Koszonom elore is! Egy ketsegbeesett 20-on eves leszbikus no

2014. okt. 18. 01:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Békéscsabán van egy csaj, aki lezbi. Nem fiús, de nem kifejezetten nőies. :) Ha írsz egy levelet, akkor megmondom a nevét. Jó fej. Én imádom. És hasonló cipőben jár, mint te. :)
2014. okt. 18. 01:35
 2/18 anonim ***** válasza:

Én a mondó vagyok, hogy csak egy új kapcsolattal lehet túllépni sőt inkább egy új szerelemmel. Ha ő tényleg heteró akkor nem éri meg fájdítani a szíved érte.

Átérzem, hogy milyen rossz tud lenni, főleg ha nincs a közelben olyan akivel el tudnád felejteni...

*egy huszonéves leszbikus*

2014. okt. 18. 02:42
 3/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen valaszaitokat!:) Az uj szerelem lenne a megoldas,de en noies nokent csak mas noies nokbe tudok szerelmes lenni es ilyen not a leszbikusok kozt nehez talalni... Azt szeretem ha egy no igazi no kivul-belul ,mint ez a tanarnom is. O mindazt megtestesiti ,amit egy noben szeretek,de persze hetero...:( Ahh, ilyen az en szerencsem:s:)
2014. okt. 18. 07:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Én még az iskolát is otthagytam annyira nem bírtam elviselni, hogy nem lehetek vele... Tudom gyerekes, de már nem bírtam látni sem annyira fájt. :) Ja és természetesen a férjezett 2 gyermekes családanya típusokat találom meg mindig :D

Ilyen a MI szerencsénk ;)

2014. okt. 18. 07:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez a tanarnom sosem volt hazas es gyermeke sincs ,pedig mar egy idosebb no (50 ev feletti) es ott mar mindenki altalaban hazas. Ezert is remenykedtem benne ,hatha... na mindegy.
2014. okt. 18. 07:17
 6/18 anonim ***** válasza:
50 év feletti?
2014. okt. 18. 07:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen az. Tudom ezert most olyan hatas hogy nem vagyok normalis es lehet benne vmi:p altalaban nem ilyen koru nok vonzanak ,hanem a 30as nok,es en is korban a 30-hoz vagyok kozelebb.vegzek mar egyebkent az egyetemen,ez az utolso felevem
2014. okt. 18. 07:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem normális? Akkor én is bajban vagyok, mert a 48 éves tanárnőmről beszéltem. Ne ezen akadjunk már fel, lényegtelen...a személyiségébe szeretsz bele nem a korába. ;)
2014. okt. 18. 07:55
 9/18 anonim ***** válasza:

Nehéz nőként olyan nőt találnod, aki szintén vonzódhat hozzád (és a keresés során nem sérülsz ezerszer), szóval én azt ajánlanám, hogy neten keress ilyen csoportokat, esetleg ilyen szórakozóhelyeket. Beszélgess több emberrel, nézd meg őket, keresd a neked vonzót.

Szerintem már az sokat dobhat a kedveden, hogy tudod, hogy azok az emberek biztosan nem bántanak azért, mert nem férfiakhoz vonzódsz.

Amúgy férfiak:

Biztos, hogy egyáltalán nem vonzódsz hozzájuk? A szex azért nem ment, mert eleve nem tudtál vonzónak találni egy férfitestet, vagy azért, mert az adott férfi nem volt elég vonzó, esetleg nem megfelelően bánt veled?

2014. okt. 18. 09:49
 10/18 A kérdező kommentje:
Megkernek minden ferfit,hogy NE kuldjenek szexualis ajanlatot,mert NEM vonzodok hozzajuk ,kovetkezeskepp NEM probalok ki veluk semmit! Aki ezt nem tartja tiszteletben ,azonnal letiltom!!!
2014. okt. 18. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!