Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek le? Ha igen, hogyan?
A barátnőmmel eleinte nagyon jó volt a kapcsolatunk, mondhatni kalandos.
De mostanában ha támad egy ötletem például menjünk el ide, oda azzal jön, hogy neki nincs hozzá kedve.
Ma is mondtam, h menjünk el szaunázni mert lassan megöl minket a sok méreg ami felhalmozódott és olyannal jött, hogy ő nem, mert sütni akar valami süteményt az anyjánál.
Nem igazán értettem nem is akarom érteni. Egészen megértő voltam vele, mint nőven nagyon sokáig, de most egy ideje, főleg a legutóbbi veszekedésünk óta furcsa érzéseket táplálok iránta. Bárhogy is próbálja jóvá, vagy meg nem történtté tenni, nem tudom szeretni és a hideg ráz tőle.
Közölte, hogy takarodjak el a lakásából, persze nem tudtam, de üvöltött velem. Utána kérdeztem, hogy komolyan gondolta-e és nem adott rá egyértelmű választ.
Most amikor itt mosolyog mellettem meg minden is azt szeretné vajon, hogy hagyjam itt? Nem tudom eldönteni.
De számotokra ez nem volna egy olyan határ, ami után otthagynátok?
A probléma ott kezdődött, hogy összeköltöztünk, egy helyen folytattuk az életünket, így nem tudok kilépni, nem tudok szünetelni, semmi nincs csak a remény abban, hogy egyszer megszabadulok tőle. Addig meg itt kell laknom.
Őrület nem? Mindent megtettem érte fél éve. Nem tudom hogyan fajult idáig.
Talán túl sok mindent tettem meg érte és végigértünk a listán......
Igazából én az a srác voltam mindig is aki dinamikusan uralta a kapcsolatot és próbáltam szinten tartani az amúgy naív, kicsit unalmas barátnőmet. Mindketten örültünk, én segíthettem, ő meg örült az új élményeknek.
De egy ideje csak azt érzem, hogy mocskosul unalmas és emellett még ő próbál uralkodni. Meg mi az, hogy szólok neki, hogy menjünk már el szaunázni meg fürdőzni, erre olyan választ ad, hogy ő most sütni akar. (mivan?)
Ezt megteheti egy nő egy kapcsolatban?
Az ilyen papucs-puhaf..sz kapcsolatokban biztosan bevett szokás de tőlem nagyon eltávolodott a dolgaival, főleg amikor közölte, hogy takarodjak.
Amikor nekem telt be vele a pohár, csak annyit mondtam neki, hogy inkább ne jöjjön fel hozzánk, de ez egy éve volt.
Aztán mégis beengedtem.. sajnáltam. sírt, meg minden.
ő meg úgy közli, hogy elege van, hogy "most azonnal takarodj innen!" ?
Mivan már?
Teljesen le lettem alázva.... viszont mondom minden cuccom itt van ennél a csajnál, itt alszom, itt lakom, ráadásul fél éve csinosítgatom a lakását is.
Legszívesebben széttörnék mindent:
mit kapnék? a szememet kikaparná...
hozzámvágna dolgokat.
talán meg is ölne., vagy megnyomorítana.
Ezt érzem, ez félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!