Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lepjek tul a Tanarnomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lepjek tul a Tanarnomon? No vagyok.

Figyelt kérdés

(Elore is bocsi az ekezethianyert,de telorol vagyok) Tehat a problemam,hogy szerelmes vagyok az egyik tanarnombe. Ezt tudja ,mert meg 2012 vegen elmondtam neki. O azt mondta ,hogy nem,mert o hetero,tehat a szokasos... egy ideig meg joban voltam vele es hat ujra elmondtam neki es megint elutasitott. Ez is reg volt,meg tavaly marciusban,de azota sem leptem tul rajta...Tudom,hogy a megoldas az lenne,hogy ismerkedjek masokkal,de nekem nem jonnek be a leszbikusok,legalabbis a kornyekemen elok nem,mert vagy fiusak es/vagy molettek vagy

tul fiatalok hozzam...probalkoztam ferfiakkal is de nem megy a szex ferfival,ezert az iranyt jegeltem...Mit csinaljak? Allandoan o jar a fejemben,ejjelente vele almodok,de almomban sem erhetem el ot mert ram se szarik...Kitalaltam par uj hobbit,sokat vagyok a barataimmal tanulok ,sportolok ,de teljesen mindegy hol vagyok es kivel ,es hogy mit csinalok,semmi nem segit... Ha van vmi hasznalhato tippetek,kerlek segitsetek! Koszonom elore is! Egy ketsegbeesett 20-on eves leszbikus no

2014. okt. 18. 01:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az elozo a privatban zaklatokra vonatkozik! (De itt sem kerek ajanlatot!) Kedves Utolso,egyszerre erkezett a hozzaszolasunk,igy nem lattam,mit irtal. Ferfiak egyaltalan nem vonzanak sem testileg sem lelkileg. Kovetkezeskeppen akarmilyen kedves lenne velem egy ferfi ,nem tudnam ot ugy szeretni.Ez nekem is rosszul esik ,mert tobb ferfinek is nemet kellett mondanom,es nem egy olyan is volt koztuk,akiert meg 10bol 9 total odavan es vissza,de en sajnos nem tudtam mit kezdeni vele...:(
2014. okt. 18. 10:00
 12/18 A kérdező kommentje:
10bol 9 no,bocsi,ez kimaradt.
2014. okt. 18. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha kétszer is elutasított milyen tippeket vársz még ? Nincs tipp de annak nagy az esélye hogy előbb utóbb porig aláz amiért nem szállsz le róla. Abba is belegondolhatnál hogy talán ez nem is igazi szerelem csak rajongás vonzódás valaki elérhetetlen után. Ha lassan 30 leszel akkor elég érettnek kell(ene) lenned ahhoz hogy ezeket végig gondold és rájöjj semmi értelme rágódnod rajta. Már csak azért sem mert az állandóan agyalással mit tegyél magadnak és a másiknak is ártasz és csak jobban megutáltatnád magad. Lépj túl és a sors hoz majd olyasvalakit aki viszonozza az érzéseid. Keresgélhetsz ilyen olyan fórumokat leszbikusokat a neten akik hasonló cipőben járnak hidd el nem éri meg mert csak mélyítesz magadban egy érzést egy álmot ami halálra van ítélve. Tapasztalatból mondom.Ébredj fel amíg nem késő. A pótcselekvéseid azért nem voltak hasznosak mert igazából nem akartál megszabadulni ettől az érzéstől most is tippeket vársz megoldást keresel. Nincs megoldás sajnos az érzéseid viszonzatlanok ebbe törődj bele!
2014. okt. 18. 20:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,a kerdesem cime Hogyan lepjek tul a tanarnomon? Tehat abban kertem tanacsot hogy lepjek tul rajta,tehat NEM megszerezni akarom es nem is beszelek vele mar regota es nem is akarok. Olvasd el a kerdesem es leirasat mert latom,nem sikerult...
2014. okt. 18. 20:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Tehát összességében, kedves utolsó, az a problémám, azért vagyok elkeseredve , mert ő nem lehet az enyém, pedig nagyon szeretem őt, a másik pedig, hogy a leszbikusok közt kizárt ,hogy találnék olyan nőt, amilyet akarok, mivel ők nem vonzanak, sem nőként, sem emberileg, ezért pl. leszbikus társaságba nem járok, csak futólag ismerek pár ilyen nőt a környéken, de belőlük ennyi elég is volt. Interneten amúgy ismerkedtem lányokkal azóta, de mindenki túl messze volt tőlem ahhoz, hogy bármi is kialakuljon köztünk.
2014. okt. 18. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazad van nem sikerült...ne haragudj. Arra hogy lépjünk tovább szintén nincs biztos recept de azokat a dolgokat amiket leírtam fontos tudatosítani....szóban is elmondta nem kellessz neki. Azért gondoltam talán még mindig vársz valamire tőle mert akkor nem lenne kérdés az hogy lépjünk tovább .Mert szerintem aki elfogadja az elutasítást és már hajszállnyi remény sincs benne az tovább lép. Ez így könnyen hangzik de tényleg így van. Ès persze sokat segít egy új lehetőleg reális kapcsolat szerelem de ez a jövő zenéje mikor jön el. Folyamatosan tudatosítani kell hogy ez a dolog elmúlt tovább kell menni és száműzni mindent ami rá emlékeztet. Èn is hasonló helyzetben vagyok mint te ugyanúgy nőt keresek a szó minden értelmében. De ugyebár ez nagy lutri mikor jön el a nagy ő.A társadalom a közgondolkodás sem kedvez a mi életünknek.Èn már kezdek lemondani róla hogy egyáltalán lesz társam a jövőben de kitudja. Feladni nem szabad de az biztos hogy nem könnyű a helyzet. Ha rendes állása van az embernek tanulnivalói hobbik amiket szeret azért könnyebb mert lefoglalja magát. Ès az is ha nem látod egyáltalán az illetőt akit feledni akarsz ez mèg fontos dolog. Még látod őt az egyetemen?Ha igen kikel várd talán míg elkerülsz onnan akkor könnyebb lesz ha végleg eltűnik az életedből.Mert ha nincs semmi kontaktus nem látod akkor idővel halványul majd az érzés.
2014. okt. 19. 00:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Én is bocsánatot kérek, mert letorkoltalak, ne haragudj érte, kérlek! Nem akartam cinikus lenni, bocsi! Nem szoktam a tanárnőmmel találkozni, a suliba nem is járok be, mert egyéni tanrendes vagyok, és ha esetleg olyan napon megyek be a suliba, amikor neki órája van és találkozhatunk, inkább már gyorsan eltűnök, hogy ne lássam őt. De sajna, még így sem múlik az érzés... Vidéki lány vagyok egyébként, és itt azért is nehéz partnert találni, mert sokkal kisebb a merítési háló, mint pl. Pesten. (de egyetem után valószínűleg felköltözöm, akkor már reményeim szerint könnyebb lesz találnom vki nekem is vonzót, legalábbis bízom benne:) Neked is nagyon sok sikert és kitartást kívánok ehhez!:)
2014. okt. 20. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem haragszom. Figyelmetlen vagyok neked volt igazad. Nehéz ügy ez az ismerkedéssel.

De ami megnyugtató sok hasonlóság van bennünk. :-) Én is vidéki vagyok ugyanezekkel a problémákkal. És én is voltam olyan szerencsétlen, hogy pont egy idősebb Tanárnő lett életem első szerelme. Ez elég tragikus. Nem tudom te voltál e ezelőtt nőbe szerelmes, de ha ez az első akkor sosem fog elmúlni igazán még ha plátói volt is. Sőt főleg azért nem fog elmúlni. Bár te nagy lépést tettél azzal hogy elárultad neki. Így már tudod ő mit gondol erről. Egyébként hogy fogadta a dolgot ha ez nem titok? Bennem vannak olyan érzések időnként hogy biztos kinevetne vagy lesajnálja ha tudná. De az is lehet már tudja is a tanárok sok mindent észrevesznek. Talán már előbb tudta mint én. De ezt nehéz kezelni. Nem is tudom mi a jobb megoldás ha nem beszélünk róla vagy ha igen. Egy idő után ha nem múlik a dolog akkor talán érdemes, de ehhez nagy bátorság kell. Én egyedül küszködöm de az elmúlt 1 évben sok minden változott azóta amióta rájöttem hogy esélytelen. Szóval én remélem sikerül kijönni ebből a plátói dologból. Mert sajnos sok esetben olyan ez mint a függőség. Ha nincs senkid épp mindig eszedbe jut a régi szerelem jönnek az álmok fantáziák. Erre kell figyelni. Hm jó volt ezt leírni magamból ritka sors társsal találkozni. :) Én is elnézést kérek hogy kissé erőteljes voltam az első soraimban, de kissé elkapott a hév.

2014. okt. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!