Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10,5 cm kerületre a péniszem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10,5 cm kerületre a péniszem, elég ez a nőknek?

Figyelt kérdés
Merev állapotban, a hosszúsága pedig 14 cm. Annyi, hogy a makkom nagyobb, de úgy tudom azt nem szabad bemérni a vastagságba. Szerintem keménységgel nincs gond, mert nem néz ki puhának sokadik FAP-FAP után sem. Szűz vagyok. Nő még nem látta a péniszem, de jó lenne ha főleg nőktől kapnék néhány véleményt. F/24

2018. máj. 7. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
ha nőktől akarsz véleményt, akkor képet kell nekik küldeni, a legtöbbnek fogalmuk sincs mekkora is tényleg egy 14, főleg úgy, hogy sok pasi azt állítja, hogy 18 neki és ők elhiszik...
2018. máj. 7. 12:21
 2/18 anonim ***** válasza:
43%
persze, hogy elég (nem)
2018. máj. 7. 12:26
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Kiirod hogy 24 eves szuz vagyok !! Menj es keress valakit aki lefekszik veled es az majd mond velemeny ha szeretnel > igy semmi ertelme amit kerdezel
2018. máj. 7. 12:28
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
Jobb ha nem is làtja majd senki. Csak nrvetsèg tàrgya lennèl!
2018. máj. 7. 13:01
 5/18 anonim ***** válasza:
29%
Hát elég vékony neked is. Nekem körbemérve 12cm és az is vékony (3,5cm a legnagyobb részen, szándékosan nem vastagot írtam :)). És ez sem elég a legtöbb nőnek.. Ha szerencséd lesz kifogsz egy extra szűk csajt, de nekem ilyenekben nincs szerencsém..
2018. máj. 7. 13:12
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Az nem valami vastag, de lesz olyan akinek elég.
2018. máj. 7. 13:54
 7/18 anonim válasza:
46%
Hát vannak ennél kisebbek is de ha beirod a Googleba mivel lehet növelni biztos kiad párat pl a nyers krumpli is jó rá állítólag.
2018. máj. 7. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
A kerületét irtad le, nem kell nagy matekosnak lenni,. hogy kiszámold az átmérőjét(vastagságát). Az meg nincs csak kb.3.5 centi. Ez a hosszával együtt egy egészséges 13 évesnek felel meg. De talán popsiba még elmegy!
2018. máj. 7. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
elég vékony, nekem pl 15 a kerülete
2018. máj. 7. 17:51
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

Az én véleményem.... volt már tobb farok a kezeim között és el is sutottem őket a számban is....:) bár fiatal vagyok.

Vastagsagra ok szeretem mert 10-11 kerülete azt jó fogni bele mászik a tenyerébe... ez jó. :)

A rossz az az hogy kicsi szerintem, a puncimnak is és a számnak is kicsi a G pontot eléri de hátulról nem tudnál vadul dongetni és jól meg dugni a számat vagy torkozni.... a makkod nagyok azokat is jó szopogatni, cupangatni....

Bocsi. De lehet hogy valakinek bejön , nekem nem.

Nem kerek privát űz....

2018. máj. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!