Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10,5 cm kerületre a péniszem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10,5 cm kerületre a péniszem, elég ez a nőknek?

Figyelt kérdés
Merev állapotban, a hosszúsága pedig 14 cm. Annyi, hogy a makkom nagyobb, de úgy tudom azt nem szabad bemérni a vastagságba. Szerintem keménységgel nincs gond, mert nem néz ki puhának sokadik FAP-FAP után sem. Szűz vagyok. Nő még nem látta a péniszem, de jó lenne ha főleg nőktől kapnék néhány véleményt. F/24

2018. máj. 7. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem tökmindegy, hogy mekkora a kukacod, ha soha nem lesz esélye rá egy nőnek sem, hogy lássa, mert

1. balfék vagy

2. balfék vagy

3. ronda vagy

4. balfék vagy

2018. máj. 18. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

"Tudományosan bizonyított, hogy hosszra 10 cm is elég lenne (merev állapotban), a kielégítetlenség oka pedig a technikai hiányosságokban keresendő." (Ezt egy nőgyógyász cikkjéből idéztem.)

Nem igazán értem, miért kerületet számoltok, ilyet sem hallottam még.

Az se mindegy, hogy lefeküdni akarsz-e valakivel, vagy rendes párkapcsolatot, mert utóbbiban nem fog számítani a méreted.

2018. máj. 25. 16:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát tény hogy nem tartozik a vastagok közé, de azért annyira talán nem is vékony, mondjuk egyszerűbb lett volna, ha nem kerületet írsz :)

De ha gondolod megmutathatod, csak legalább tedd mellé a kezed, kaptam már 1-2 ilyen képet és mindig lefényképezitek premier plánba, aztán abból hogy mondjuk meg, nincs mihez hasonlítani :D

22L

2018. júl. 5. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Földet túrni. Nincs az a nő akinek ez jó. 1000-ből 2-nek, a többi 998 kiesik.
2018. júl. 5. 10:16
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Hát az enyémnek kb. 14cm a kerülete és még az sem egy haj de vastag, csak olyan átlagos. Szóval gondolom a tiéd nagyjából úgy néz ki mint egy kucsmagomba ...hát figyu, végülis arra jó, hogy a G pontot stimuláld vele.
2018. júl. 5. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
De szenyók vagytok..Szegényke a maradék önbizalmát is elveszitek!!!Egy kezdő szűzlánnyal....biztos a siker...Nekem negyvenesnek már csak a vastag, szép,eres szerszám jön be..De az nagyon izgat..Sajnos a kicsi vékony egyszerűen a fizika törvényszerűsége miatt...nem
2018. júl. 18. 22:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha lesz, aki szeret, annak elég lesz!
2018. szept. 6. 05:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Küldj képet
2018. szept. 25. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!