Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10,5 cm kerületre a péniszem, elég ez a nőknek?
Szerintem tökmindegy, hogy mekkora a kukacod, ha soha nem lesz esélye rá egy nőnek sem, hogy lássa, mert
1. balfék vagy
2. balfék vagy
3. ronda vagy
4. balfék vagy
"Tudományosan bizonyított, hogy hosszra 10 cm is elég lenne (merev állapotban), a kielégítetlenség oka pedig a technikai hiányosságokban keresendő." (Ezt egy nőgyógyász cikkjéből idéztem.)
Nem igazán értem, miért kerületet számoltok, ilyet sem hallottam még.
Az se mindegy, hogy lefeküdni akarsz-e valakivel, vagy rendes párkapcsolatot, mert utóbbiban nem fog számítani a méreted.
Hát tény hogy nem tartozik a vastagok közé, de azért annyira talán nem is vékony, mondjuk egyszerűbb lett volna, ha nem kerületet írsz :)
De ha gondolod megmutathatod, csak legalább tedd mellé a kezed, kaptam már 1-2 ilyen képet és mindig lefényképezitek premier plánba, aztán abból hogy mondjuk meg, nincs mihez hasonlítani :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!