Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idelye kilépni a "szexkapcsolatból"?
Egymásba szerettünk, viszont nem merünk lépni se egymás fele konkrétan, se előrébb. Csak egyhelyben toporgunk hónapok ota. Igy viszont csak kínozzuk magunkat. Félténykedések, célzozgatások, kikötések pl ha mással találkozol befejezzük stb..
Nem tudom hogy érdemes-e várni hogy valamelyikünk merjen lépni, vagy itt az idelye kilépni ebből?
Ha igen, hogyan csináljam?
Ha szeretitek egymást akkor a következő lépcsőfokra érdemes lépni ehhez meg le kell ülni és beszélni kell.
Másfelől ha így marad nem hiszem, hogy megéri folytatni.
Ha tudok segíteni írj nyugodtan.
Hány évesek vagytok?
Szerintem hagyd,és kezdj olyannal akiben fel sem merül a kétség ilyesmivel kapcsolatban,hagyd ott.
En 25 o 30.
Lassan 1 éve megy ez köztünk.
Mert félünk. Mint két gyerek ugy viselkedünk, és nem értem milyért.
Bármelyikünk probál beszélni a másik mindig megilyed.
Ha ö kezdene bele én menekülök, nem is szo szerint csak olyan dolgokat mond ami hirtelen sok és nem tudom hogy kezeljem és zavaromba kerülöm a témat, ha pedig én akkor Ö.
Nem mertek egymás felé lépni,mint két gyerek,stb...
Jajj te... ha tudnád,hogy hány nőt hallottam már így hülyíteni férfi által..,
Egyszerűen neki ez a kapcsolat így kényelmes. Ha lesz neki jobb,majd akkor mész a levesbe. Nem lesz ebből kapcsolat,innen megmondom. De hitegetheted magad,ha úgy romantikusabb...
Kerlek ne megkerdojelezd amit irtam, hiszen nem mindenki egyforma. Ha megkerdezned akkor elmeseltem volna hogy O mennyire zarkozott, hogy igaz 30 de meg sosem volt senkije, hany ra se mer nezni a lanyokra. Mielott megismertem, fel evig csak akkor mert ramnezni ha azt hitte nem latom. Miutan eloszor beszeltunk alig mert eljonni talalkozni mert ahogy elmondta akkor megkell nyilnia, beszelni, o pedig nem bizik senkiben, majd a napot csak egy felszeg szajrapuszival zartuk. Aztan hetekbe telt mire atmert jonni hozzam, gondolhatjatok milyen szegyenlos volt az elsonel.. Viszont azutan eltelt 9 honap, jobban megnyilt. Szeretne bemutatni a csaladjanak pl amibe nem eggyezek bele amig nem tisztazzuk hogy mi van koztunk.
De erzesekrol nem mer beszelni, en pedig nem merrem razuditani. Ha megkerdezem mit erez elmondja hogy mindent, de ha kerdezem mi mindent? Mar nem mer valaszolni.
Szeretem ot, de sajnos egyhelyben toporgunk. En attol felek hogy nincs felkeszulve hogy kimondjuk, hisz ha fellene mondana, o pedig mindentol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!