Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatból több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból több?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járok össze egy sráccal, megbeszéltük az elején, hogy nem akarunk komoly kapcsolatot.Tök jól működött, mivel számomra nem volt benne semmi szerethető, kicsit nagyképűnek éreztem a stílusát. Most sem szerettem belé, egyszerűen csak jobban megismertem, többet beszélgettünk és megkedveltem, mert rájöttem, hogy nem is olyan rossz ember mint amilyennek véltem. Szakítsam meg vele a kapcsolatot, hogy nehogy beleszeressek? Nem merném még megkérdezni tőle, hogy akarna-e többet, mert biztosan teljesen hülyének fog nézni, hogy világosan megbeszéltük mi lehet köztünk én meg mégis ilyet akarok. Az utóbbi időben túl kedves és érdeklődő, talán ez zavar össze engem. Viszont mondta egyszer, hogy nekünk tuti nem menne egy rendes kapcsolat egymással, aztán nem válaszolt arra, hogy miért. Utálkozó kommentektől légyszi kíméljetek.

2017. jan. 1. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem vele beszéled meg? Értelmes felnőtt emberek vagytok. Legalábbis merem remélni.
2017. jan. 1. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt tegnap már egyszer megkérdezted...
2017. jan. 1. 20:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem én kérdeztem tegnap..

Félek vele erről beszélni, de majd összeszedem magam.

2017. jan. 1. 20:47
 4/10 anonim válasza:
Szia Andi
2017. jan. 1. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia, én pont tegnap mondtam el neki, h mit érzek.... Elvileg összejövünk :)

Nem vesztesz vele semmit!

2017. jan. 1. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
19%

"számomra nem volt benne semmi szerethető, kicsit nagyképűnek éreztem a stílusát. Most sem szerettem belé, egyszerűen csak jobban megismertem, többet beszélgettünk és megkedveltem, mert rájöttem, hogy nem is olyan rossz ember mint amilyennek véltem."

Ha valaki nem hogy nem szimpatikus, de taszít... mi a francnak rakod szét neki? Eszed neked is annyi árvaházban a szülői..

2017. jan. 1. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne reménykedjd ,nem lesz több!!! Csak használ!!
2017. jan. 1. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed belé tudsz szeretni akkor mindenképpen beszéljétek meg. Ha csak kedveled akkor felesleges ezzel komplikálni a dolgokat. Én csak olyannal coltam szexkapcsolatban akit alapból kedveltem, de nem tudtam vele komoly kapcsolatot elképzelni. Nem lett ettől még szerelem belőle. Kissé fura hogy olyannal mentsl bele akit nem kedveltél, de lehet ezért zavart meg hogy megkedvelted. Viszont még mindig nagy a különbség kedvelés és szerelsm között. Ritkán lesz ebből tényleg kapcsolat, gyakoribb hogy ilyen-olyan okból vége lesz pl az egyik szerelmes lesz a másik meg ugye nem, vagy éppn mással találja meg a szerelmet.
2017. jan. 1. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Sikerült megbeszélned vele? Elmeséled mi volt?:)
2017. jan. 2. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, inkább várok vele, mert lehet, hogy nem tudnék beleszeretni, csak megijedtem, hogy megkedveltem. Tudom, hogy ő régebben úgy gondolta, hogy köztünk nem működne, úgyhogy inkább nem erőltetem, most úgysem fogunk tudni sűrűn találkozni. Inkább hagyom, hogy mindketten találjunk valaki mást, aki érdemesebb erre. :)
2017. jan. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!