Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból, barátság extrákból sose lehet komoly? A pasi mindig csak "használni" fogja a nőt?
A szexkapcsolatnak számomra a kölcsönös kihasználás a lényege. Ha az egyik elkezd érezni valamit, akkor ott szükség van egy beszélgetésre arról, mi is legyen. Hogy lesz-e kapcsolat belőle az csak rajtuk áll. :)
19/l
Kalandnak indult 20 éve, jött a barátság exsztrákkal.
Néha nála aludtam, egyre többször. Egyszer csak észrevettem hogy otthon már csak egy fogkefém maradt.
Igen sok kis naiv lany. Meg van nagyon sok nem kis naiv no!
Ha csak "sok kis naiv lannyal" talalkoztal csak, probalj meg fentebb adni a szinvonalhoz.
Egy egeszseges szexkapcsolat alapja a kolcsonos "kihasznalas", hisz mind a ketten az elvezetekert vannak a masikkal.
Ha egy kis naiv kislanyt kihasznalsz, es neha megd*g*gatod mikozben o tobben remenykedik, azt en nem szexkapcsolatnak hivnam.
Szoval szerintem de, egy normalis szexkapcsolatbol is lehet komoly kapcsolat.
Ha mind a ket fel ugy akarja.
egy egészséges nem szaxkapcsolat hanem kapcsolat alapja is a kihasználás.
ugyanis, ha szerelmes vagy valakibe, akkor konkrétan nem te szereted őt, hanem minden áron azt próbálod elérni, hogy ő szeressen téged, azaz az önzésre épül.
mé' komoly kapcsolatban nem használják a nőket ugyanúgy?!
robotok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!