Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 evesen hol tudnek Pesten ismerkedni? Baratsag extrakkal, komoly baratsag/szerelem -re?
Azert kerdezem mert Pesti vagyok azonban nem tudom hol tufnek ismerkedni fiukkal akik kb ugyanilyenek lehetnek. Mivel az ilyen szorakozohelyek (meleg) csak a szexre mennek. Szerintetek? Vagy valami buli ahol tobb ilyen velem koru fiatal srac van?
18/f
Neked meg a szovegertes nem artana. Kerlek olvasd el, mely temaba irtam. Vagy ha magat a szot nem erted illetve a jelenteset akkot majd vissza terunk ra h szorosodik odalent :p
De kosszi az esti szorakozaat!;)
Planetromeo.com -> ott lehet keresni csak budapesti fiúkat, kort és egyéb részletes keresés melett. Vegyes korosztály van ott.:)
Tinder -> Van ott is pár, ott belehet állítani milyen távolságra keressen:DDD
bp/16 f
Tinder az eselytelen. Trollok jarnak oda kb. Planetromeot probaltam de vagy leszarjak vagy a 30+os korosztaly nem tud olvasni...
egyszeruen az a baj h vagy itt probalkozom vagy egyszer valami gelyetmeg kellene latogatnom csak felek h ott is elokerulnek a maszos 60+... ami miatt felek is picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!