Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 evesen hol tudnek Pesten ismerkedni? Baratsag extrakkal, komoly baratsag/szerelem -re?
Azert kerdezem mert Pesti vagyok azonban nem tudom hol tufnek ismerkedni fiukkal akik kb ugyanilyenek lehetnek. Mivel az ilyen szorakozohelyek (meleg) csak a szexre mennek. Szerintetek? Vagy valami buli ahol tobb ilyen velem koru fiatal srac van?
18/f
Tinderen trollok? Tény, hogy nem találsz egy nap 20-t, de vannak. Én személy szerint találtam már nem is egyet. Planetromeo-n meg úgy szintén vannak fiatalok és jóképűek. Csak várni kell. Te azt hitted felmész és 2 nap alatt a karodba esik ott valaki? Ha nem tudsz várni valakire akkor nem tudom mért csodálkozol, hogy nincs senki. Nem rosszak ezek, csak használni kell tüdni, és türelmesnek kell lenni. Ilyen egyszerű. :) sok sikert!
16/f
Én pl itt próbálkozok gyakorin, de itt is előfordul, hogy beszélgetés közben eltűnnek az emberek, pedig nem vagyok perverz, csak jobban megismerném az embereket, mielőtt bármi komolyabb lenne. Sajnos ez nem egyszerű dolog, és sokan tényleg csak a szexre mennek, de majd csak jobb lesz:)
20F/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!