Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet változtatni egy olyan lányt aki nem akar komoly kapcsolatot, csak amolyan barátság extrákkal szinten maradna?
Beleszerettem, van esély hogy kapcsolat lehessen? Igazából ő is szeret, mármint mondja is, de akkor miért nem akar komoly kapcsolatot. Most is komoly amúgy, sokat vagyunk együtt, lehet hogy csak fél kimondása hogy ő a barátnőm, én meg a barátja vagy mi van most.
Nem értem :(
Lehet hogy fél kötődni pl. csalódás végett, vagy bármi más is állhat a háttérben.
Vele kellene ezt megbeszélned.
Hát haver, ezt megszívtad. Ismerek ilyen lányt, aki csak kavarni képes mindenkivel, aztán ha ott van a szitu, hogy jöjjünk össze(már ha éppen egy fiú nem csak kihasználja a könnyűvérűségét) akkor a csaj behúzza a kéziféket. Ezek a lányok egyszerűen nem képesek egy ember mellett maradni, nem bírják a kötöttséget. Persze van, hogy azt mondják, hogy nem tudnak beleszeretni senkibe, csak ezzel az a baj, hogy az olyanok szívják meg mint te, akik a kis hülyítésük után beléjük zúgnak. Persze mondhatnák, hogy nem tudják előre, hogy kit szeretnek meg, de ez egy nagy kamu. Legtöbbször már a legelején tudják, hogy az a fiú max 1-2 hét hülyítés lesz.
Mindegy, az ilyen kiscsajok előbb-utóbb úgyis a környék kisriban<ai lesznek, aztán majd kiábrándulsz belőle.
én meg pont ojat keresek aki csak szexbarátot akar
vagyis szponzort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!