Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból kilépni lehet harag nélkül?
A sztori annyi, hogy egy lányismerősömmel kb. 5 hónapja megállapodtunk, hogy mivel egyikünknek sem volt komoly kapcsolata "besegítünk" a másiknak. Mostanáig jól is ment, de nekem túl sekélyes lett a dolog (persze közben mentünk mozizni, cukrászdába, kirándulni is párszor), és kértem fejezzük be mivel én felkészültem egy komolyabbra és még mielőtt elkezdek keresgélni úgy éreztem az a korrekt ha előtte szólok (személyesen mondtam meg egy kávé mellett, szóval nem sms). Úgy érzem neheztel most, és jó lenne azért jóban maradni. Valaki volt hasonló helyzetben, mik a tapasztalatok?
f/23
a szexkapcs lezárása=nem hívom fel többet.
amit meg te vázoltál,az már inkább egy laza kapcsolat,nem csak szexkapcs.
a szexkapcs pl.
szórakozóhelyen felcsípek egy lányt,jól érezzük magunkat,aztán ő lesz a csütörtök,és hetente-kéthetente csütörtökön átjön,vagy átmegyek,előzetes egyeztetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!