Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fium megtiltotta h menjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fium megtiltotta h menjek discoba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiom megparancoslta h "felejtsem el a discot" mert most szombaton akarom menni discoba és ő nem enged el, viszont nem akar elmenni mert h nem szeret olyan helyekre menni. De legalabb ha megkér h nemenjek, de megparancsolta mintha az apám lenne... mit tegyek? mert ha elmegyek akkor lehet h mast is meg fok kesobb parancsolni vagy tiltani... de ha elmegyek megharagszik

2012. aug. 15. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem az apád. Ha el akarsz menni, menj, szabad ember vagy.
2012. aug. 15. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Hát igaza van, olyan igénytelen helyekre járni nem kéne... bár nem sokat számít.. ahogy látom már eléggé le van szívva az agyad.
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Azt neked kell eldontened, hogy mi akarsz lenni: egy kutya, akinek elete vegeig parancsolnak, raszolnak, vagy egy no, akivel emberkent bannak.
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Biztos tudja, hogy egy ribanc vagy és ha elmész nélküle, akkor mással alszol aznap.

Még ha így is van, akkor se engedd, hogy tiltson neked dolgokat.

2012. aug. 15. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
b@szd pofán....ki a fene ő hogy megmondja neked hova menj????? oda mész ahova akarsz...
2012. aug. 15. 22:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc ... 16 éves vagyok es nem fekudtem le senkivel, tisztelem annyira magam h nem fekszek le akarkivel!
2012. aug. 15. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
értem hogy miért aggódik érted, de tény hogy ez teljesen csak tőled függ, és nem értem miért a fiúd ha megtilt ilyen alapdolgokat. mióta vagytok együtt?
2012. aug. 15. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Rúgd ki. Így kezdődik, előbb csak korlátoz, majd elcsattan egy-egy pofon, ami persze a TE hibád lesz.

Az ilyennel ne foglalkozz, nem érdemli meg. Ha a szüleid elengednek, akkor menj.

2012. aug. 15. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:

7: ez nem aggódás.

Aggódás az, ha azt mondja, hogy féltelek, vigyázz magadra, hívj fel, hogy ha bármi van, elmenjek érted, vagy taxival gyere haza.

Ez viszont parancs, a kérdező viszont nem a lánya, úgyhogy nincs joga megmondani, hogy mikor, hová és kivel megy.

2012. aug. 15. 22:25
 10/14 A kérdező kommentje:
2 honapja vagyunk egyutt
2012. aug. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!