Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, ti eljártok kettesben discoba?
A párom barátaival nem szeretnénk menni,mert elég zűrös alakok,mindenféle"cuccot"nyomatnak és a sárga földig isszák magukat.Az meg hülyén jönne le ha a barátnőim és a barátom jönne,mert milyen már ha én a csajokkal vagyok Ő meg ellötyög magának.
Fordítva pedig miért mennék a barátnőkkel,ha egész este a páromon lógok.Már felajánlottam azt is,hogy táncolhat idegen csajokkal,de nem szeretné:D
De annak meg nem sok értelme van,hogy elmegyünk és még aznap is csak csüngünk a másikon,az nem is igazi kikapcsolódás.Így 4év után jó lenne már valami kis buli,de nem tudom hogy hozzuk össze.
Előre félek a szilvesztertől,nem akarok tüzijátékot nézni a tv-ben:D
Nem. Rockerek vagyunk :)
De ettől függetlenül, eljárunk együtt szórakozni (koncert, sörözés, ilyesmik). Ha úgy érzed, hogy unatkozna, míg te a barátnőiddel együtt bulizol és nem tudod bevonni a társaságba, talán próbáljatok meg elhívni 1-2 kevésbé zűrös haverját is, vagy a barátnőid barátait is, hogy ne érezze magát nagyon "lánybuliban". Vagy esetleg menjetek olyan helyre ahol nem csak táncolni lehet, hanem mondjuk biliárdozni, beszélgetni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!