Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal párok, ti eljártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal párok, ti eljártok kettesben discoba?

Figyelt kérdés

A párom barátaival nem szeretnénk menni,mert elég zűrös alakok,mindenféle"cuccot"nyomatnak és a sárga földig isszák magukat.Az meg hülyén jönne le ha a barátnőim és a barátom jönne,mert milyen már ha én a csajokkal vagyok Ő meg ellötyög magának.

Fordítva pedig miért mennék a barátnőkkel,ha egész este a páromon lógok.Már felajánlottam azt is,hogy táncolhat idegen csajokkal,de nem szeretné:D

De annak meg nem sok értelme van,hogy elmegyünk és még aznap is csak csüngünk a másikon,az nem is igazi kikapcsolódás.Így 4év után jó lenne már valami kis buli,de nem tudom hogy hozzuk össze.

Előre félek a szilvesztertől,nem akarok tüzijátékot nézni a tv-ben:D

2011. aug. 26. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem járunk.
2011. aug. 26. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Még egyedül se.
2011. aug. 26. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kettesben még nem voltunk discoba, baráti társasággal szoktunk. Hozzátok össze,hogy az ő haverjai közül is legyenek ott,meg a te barátnőid is.
2011. aug. 26. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
mi szoktunk..:D barátom huga velem egy idős és nagyon jó barátnőm..meg barátom haverjaival is elvagyok, barátnőim is elvannak pasimmal,meg haverjaival szóval nálunk ez így nagyon jó..:D ha bent vagyunk egy szórakozóhelyen akkor inkább csajokkal vagyok, de pasimhoz is gyakran odamegyek, szoval mi megtudjuk oldani :)
2011. aug. 26. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:
és itt van még egy probléma,hogy ha a lányokkal vagyok,Ő meg külön,akkor jön a sok nyomulós fiú és elrontják az estét.
2011. aug. 26. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
hát ha jön a sok nyomulós fiú akkor odamész a barátodhoz :)
2011. aug. 26. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Az csak rajtatok múlik,hogy elrontják e, azokat pillanatok alatt le lehet rázni.
2011. aug. 26. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem. Rockerek vagyunk :)

De ettől függetlenül, eljárunk együtt szórakozni (koncert, sörözés, ilyesmik). Ha úgy érzed, hogy unatkozna, míg te a barátnőiddel együtt bulizol és nem tudod bevonni a társaságba, talán próbáljatok meg elhívni 1-2 kevésbé zűrös haverját is, vagy a barátnőid barátait is, hogy ne érezze magát nagyon "lánybuliban". Vagy esetleg menjetek olyan helyre ahol nem csak táncolni lehet, hanem mondjuk biliárdozni, beszélgetni stb...

2011. aug. 26. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Bár mi egyáltalán nem járunk diszkóba, mert nem a mi világunk - ha együtt megyünk el szórakozni, pl. egy koncertre, akkor együtt vagyunk. Esetleg ott vannak az ő vagy az én barátaim is, de az idő 80%-át együtt töltjük (és ez egyáltalán nem zavarja a többieket, hisz mind tudják hogy egy pár vagyunk). Egyébként meg el szoktunk járni külön-külön is, mindenki a maga baráti körével, így mindenki megkapja a törődés-adagját. :)
2011. aug. 26. 18:04
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Majd ötletet merítek belőlük és kidolgozom a stratégiát:D
2011. aug. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!