Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MOst csak szivatni akarnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel flortolni szoktunk és tegnap osszevesztunk:/. Ma haza a mostohatesojával jottem és a haverjával(aki a szomszédom), és beszélgettunk. most csak szivatnak vagy tényleg kedvesek?2012. okt. 4. 20:26
1/4 anonim válasza:
Álruhás TEK-esek voltak. Elterelő hadművelet volt, csak a lakcímedet akarták tudni, hogy le tudjanak kapcsolni a későbbiekben, ha esetleg valami rossz fát tennél a tűzre.
2/4 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék:)
elore is koszi
2012. okt. 4. 20:31
3/4 anonim válasza:
Csak én nem értem ezt a kérdést?O.o
4/4 anonim válasza:
Hahahaha de egy k*csög vagy te kérdező!
Mert, aki kedves az egyből szivat? :D lol
Amúgy mi a súlya ennek a kérdésnek te f@sz? Az, hogy léteznek-e még kedves emberek? IGEN, léteznek. És hogy veled lehet-e bárki is kedves? NEM, bizonyára egy lőcsorientált qrva vagy :)
Azért Puszika :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!