Miért csinálják ezt? :S miért jó ez nekik? Tutira csak meg akarnak szívatni, de hogyan? :S (11/l)
tudom hogy 11 évesen nem vagyok épp kamasz de azért leírom a kérdésem ha nem baj =) Szóval az 1ik nap két 8.os az ebédlőben odaült az 5.esekhez (én is 5.es vagyok) és beszélgettek velem meg minden kb 1 hétig de csak hülyéskedtek mert ilyeneket is kérdeztek h szeretsz? xD vettem a poént meg minden de aztán már szünetben is ha összefutottunk köszöntek kérdezték h hogy vagyok meg pacsiztak velem meg minden meg most volt nemrég a farsangi disco és aze gyik nemjött el hejette volt 1 másik és csak velem akartak táncolni O.o én nem tok táncolni ezért senkivels e táncoltam de azért ők em hagyták abba és csomószor jöttek lányoka z ő osztályukbol mert táncolni akartak velük de lese szarták őket vagy csak elküldték az egyi kkijelentette h ő a testőröm meg midnig modnogatják h ha bajvan szóljak meg ilyenek meg apcsiznak meg stb.. de csak úgy hülyülésböl csinálják ma pl megöleltem az egyiket xDDD de nemérte h miért égeti kmaguakt 1 kis 5.essel :S miért jó ez nekik? miért a "testőreim"?? miért vigyáznak rám miért velem pacsiznak meg stb? wááá nem értem tuti h szivatni akarnak de mi lesz a lényege :S (nem mintha nem örülnék neki h az 1i ka testőröm meg h néha odajönnek hozzám de akkor sem értem)
bocsi hogy ilyen hosszú lett a hibáakt majd utólag kijavítom
szerintem joba akarnak lenni veled. nekem is vannak nagyobb haverjaim és ez tök jó. szerintem menny bele... persze ha nem ilyen fura multakkal rendelkeznek,cigi pia ... mert akkor kerüld őket!!!! :)
13.L
Szerintem is csak jóba akarnak lenni veled..
mondjuk én picit idősebb vagyok mint te de nekem is mindig idősebb barátaim vannak.. És szinte az összes fiúú.. a fiúkkal könnyebb kijönni, nem sértődnek meg mindenen, hamar felfogják a poénjaidat.. inkább örülj neki..(:
Bocsi, lehet, hogy hülyén hangzani, de olyan aranyosak vagytok, én is jóban vagyok 4. 5. 6.-assal, főleg fiukkal, sőt még kisebbekkel is , érdekes és szórakoztató kisebbekkel lenni
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!