Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálják ezt? :S miért...

Miért csinálják ezt? :S miért jó ez nekik? Tutira csak meg akarnak szívatni, de hogyan? :S (11/l)

Figyelt kérdés

tudom hogy 11 évesen nem vagyok épp kamasz de azért leírom a kérdésem ha nem baj =) Szóval az 1ik nap két 8.os az ebédlőben odaült az 5.esekhez (én is 5.es vagyok) és beszélgettek velem meg minden kb 1 hétig de csak hülyéskedtek mert ilyeneket is kérdeztek h szeretsz? xD vettem a poént meg minden de aztán már szünetben is ha összefutottunk köszöntek kérdezték h hogy vagyok meg pacsiztak velem meg minden meg most volt nemrég a farsangi disco és aze gyik nemjött el hejette volt 1 másik és csak velem akartak táncolni O.o én nem tok táncolni ezért senkivels e táncoltam de azért ők em hagyták abba és csomószor jöttek lányoka z ő osztályukbol mert táncolni akartak velük de lese szarták őket vagy csak elküldték az egyi kkijelentette h ő a testőröm meg midnig modnogatják h ha bajvan szóljak meg ilyenek meg apcsiznak meg stb.. de csak úgy hülyülésböl csinálják ma pl megöleltem az egyiket xDDD de nemérte h miért égeti kmaguakt 1 kis 5.essel :S miért jó ez nekik? miért a "testőreim"?? miért vigyáznak rám miért velem pacsiznak meg stb? wááá nem értem tuti h szivatni akarnak de mi lesz a lényege :S (nem mintha nem örülnék neki h az 1i ka testőröm meg h néha odajönnek hozzám de akkor sem értem)

bocsi hogy ilyen hosszú lett a hibáakt majd utólag kijavítom

2011. márc. 4. 17:07
 1/10 A kérdező kommentje:
ahhj több lett mint amrie számítottam bocsi... *miért(2Xis)*megakarnak -t *már *az egyik *nem *az *egyik *mindig *mondogatják *pacsiznak *égetik *szivatni *akkor *ilyen *hibákat bocsi ha maradt még :S
2011. márc. 4. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

szerintem joba akarnak lenni veled. nekem is vannak nagyobb haverjaim és ez tök jó. szerintem menny bele... persze ha nem ilyen fura multakkal rendelkeznek,cigi pia ... mert akkor kerüld őket!!!! :)

13.L

2011. márc. 4. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak jóba akarnak lenni veled..

mondjuk én picit idősebb vagyok mint te de nekem is mindig idősebb barátaim vannak.. És szinte az összes fiúú.. a fiúkkal könnyebb kijönni, nem sértődnek meg mindenen, hamar felfogják a poénjaidat.. inkább örülj neki..(:

2011. márc. 4. 17:37
 4/10 A kérdező kommentje:
ja akkro jó :D:D pedig mrá tisztára megijedtem h csak megakarnak szivatni :P állítólag elég népszerüek és ezért nemnagyon értettem h miért vettek észre
2011. márc. 4. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ebből két három év múlva simáén lehet egy igaz barátság...
2011. márc. 4. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 7.-es vannak, de vannak 4.-es barátnőim [tehát ugyanannyi a korkülönbség], és nem hülyeségből barátkozom velük, hanem mert olyan aranyosak. :) Meg tök jó néha a "kicsikkel" hülyülni :D
2011. márc. 4. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
ja, 14/L
2011. márc. 4. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, lehet, hogy hülyén hangzani, de olyan aranyosak vagytok, én is jóban vagyok 4. 5. 6.-assal, főleg fiukkal, sőt még kisebbekkel is , érdekes és szórakoztató kisebbekkel lenni

14/l

2011. márc. 4. 22:04
 9/10 A kérdező kommentje:
de úgy szórakoztató velünk lenni h tökcikikvagyunk mások meg dőlnek a nevetéstöl? vagy cuki h már a kissebek is jófejek? :P
2011. márc. 7. 14:37
 10/10 A kérdező kommentje:
O.O nem rég mondta az egyik h aranyos vok.. te utolsó biztos hogy lány vagy?
2011. márc. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!