Mit csináljak? (Pasi vs. Barátnő ügy)
Ti megutálnátok a barátnőtöket, ha a volt pasiddal összejönne?
Én lennék az a lány, aki összejött a bnője volt pasijával.
Azt a "barátnőmet" Szeptember eleje óta ismerem és a fiúval kb. 1-2 hete járt.Nem volt köztük szerelem.Én rögtön beleszerettem abba a fiúba és egy pár nap múlva kiderült, hogy ő is belém..
Második vagyok megint.
Egyébként meg én személy szerint nem utáltam sosem az exeim új kapcsolatait - főleg, ha nem volt komoly a szerelem, mert akkor pláne nem éreznék okot az ilyesmire.
Én így 30 évesen túl vagyok már sok ilyen játszmán, és elhiheted: az a csaj, aki ilyesmiért képes összerúgni veled a port, az vagy nem igazi barátod, vagy oka van rá, hogy vacakul érezze magát a ti szerelmetek miatt (pl hogy igenis szerette a pasit, máskülönben nem esne neki sz@rul, hanem örülne a te örömödnek. Barátok között ugyanis így szokás...)
Velem ugyanígy volt.És én voltam az aki "beleszeretett" a fiúba.Később kiderült h csak azt hittem h szeretem de csak azért voltam vele h elmondhassam magamról h barátom van.A barátnőmmel 1hétig nem beszéltünk.Aztán kibékültünk de már nem volt olyan jó a kapcsolatunk.Most nyáron megint nem beszéltünk egy szót se.Most pedig nagyon jóba vagyunk.
De szerintem is próbálj mérlegelni.Gondolj bele a fiúval egy idő után úgy is szakítani fogtok.Kihez mész akkor ha megbánt a fiú vagy valami?
Szóval szerintem egy fiú sem lehet olyan fontos tinikorban mint egy igaz barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!