Mit csináljak? Barátnő vs. Pasi
Az egyik barátnőmmel megbeszéltük,hogy ma 14 órakor talizunk,lemegyünk egy másik barátnőnkhöz és hárman megyünk egy folyóhoz fürödni.
Aztán este,találkoztam egy sráccal,akit nagyon rég szeretek,és úgy néz ki összefogunk jönni.Beszélgettünk és mondta,hogy menjek le ma 13:30 körül a folyóhoz,ahova a barátnőimmel is készültem.Olyan boldog lettem,hogy elfeledkeztem róluk.
Nem tudom mit csináljak.A barátnőm nem bírja a pasit,sőt azt se tudja,hogy én szeretem.Nem értené meg,mert vele nem igazán lehet ilyenekről beszélgetni.
Teljesen tanácstalan vagyok.Mit tegyek?
Még mindig jobb hogy már most tudod nem bírja a pasit, mint az én esetembe. Összejöttem a sráccal a barátnőm hónapokig jópofizott, mikor pedig gondjaink támadtak, kiderült, hogy mennyire ellene van a páromnak.
Kérdezd meg tőle hogy miért nem bírja? Továbbá vállald fel, hogy neked tetszik a srác. Ha igaz barátnő, akkor a kapcsolatotoknak nem fog ártani és ki tudja lehet később megkedveli. De még sok apróság van ezzel kapcsolatba. Hogy milyen régóta vagytok barátnők? Mennyire jó barátnők vagytok? stb.
Az előző válaszoló vagyok :)
Hány éves vagy? Amúgy azóta nincs is barátnőm, viszont a párommal 2 éve vagyok együtt.
Hát...pár hónapja vagyunk barátnők,előtte 1-2 hónapig jó pofiztunk egymással,de utáltuk egymást,azelőtt pedig teljesen...hát...egyáltalán nem jó pofiztunk...sőt!
Egyébként nagyon akaratos csajszi,könnyen megsértődik.
Amúgy most minden nap együtt vagyunk,szinte a legjobb barátnőm...
Jah, 13 éves vagyok,a srác 15 és barátnőm szintén 13.
Barátnőm szerint "egyáltalán nem kéne ilyen csicska gyerekekkel foglalkoznom."Tovább nem hajlandó indokoloni az ellenszenvét.
Hát ilyen koromba nekem is volt egy lány, akivel állandóan veszekedtünk, viszont amikor csend volt akkor nagyon jóba voltunk. Mai fejjel már tudom, hogy ő lett volna a legjobb barátnő és az én hibám volt, hogy más felé húztam és rosszul ítélkeztem.
Visszatérve a Te gondodra :)
Neked kell eldönteni, hogy milyen fiút akarsz magadnak és hogy kivel foglalkozol. Lehet az a srác csicska, vagy papucs, de ha a szívednek ő kell, akkor ő kell :)
Sokan szokták azt mondani, hogy a barátság fontosabb, hiszen pasid lehet több is, de igaz barát nem. Viszont én úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem igaz barátságról van szó. Persze kívülállóként nem tudhatom, mert nem látlak bennetek. Viszont ha már úgy érzed a legjobb barátnőd, akkor mond el neki, hogy tetszik az a srác és hogy mi a helyzet. De 100%-os döntést neked kell hoznod. Szerinted döntés elé állítana? Hogy vagy a srác, vagy pedig a barátság?
Hát...én szeretem ezt a csajszit,rengeteget nevetünk együtt,soha nem unatkozunk.Nem akarom elveszíteni.
Hát...azt hiszem el megyek hozzá dél körül elmondom neki h vár a srác,megkérdezem,hogy velem jön-e.Valószínű nem akar majd,és azt mondja,hogy de én menjek nyugodtan,őt nem érdekli.Aztán majd ha elmegyek megsértődik.
Régeb is vesztünk már ilyesmin össze.Látni akartam egy fiút,akit szerettem és ő nem akart eljönni velem amerre Ő volt én meg elmentem egyedül és megharagudott...
Nem tudom most mi lesz...
Azt mondtad, hogy a srác barátai is mennek. Ugye? Mond meg neki, hogy tartson veled és próbálja elfelejteni, hogy nem bírja a srácot. Hiszen ha nem ismeri igazán jól, akkor nem is tudhatja, hogy milyen? Próbálj hatni, hogy lehet hogy lesz ott neki is egy olyan srác, aki szimpatikus :)
Én szurkolok hogy jól menjenek a dolgok és majd írd meg mi volt, figyelni fogom.
Érezd jól magad. Drukkolok hogy a barátnőddel minden jól menjen és elfogadja döntésedet.
Hát...a problámám megoldódott:
A barátnőm fél 12-kor szólt,hogy nem tud jönni,mert családi program lesz,majd később utánam jön.
Én már egy órakor lent voltam 2 másik barátnőmmel a folyónál,de hamar haza is jöttem,mert óriási vihar lett.Így még csak nem is találkoztam a sráccal.Pont fél kettő volt mikor hazaértem.Ő már el se indult otthonról-szerintem,mert akkor taliztam volna vele hazefelé.Neki volt esze:amikor én indultam már akkor dörgött,meg villámlott.
Megszívtam...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!