Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mire jó ez? Miért csinálják?...

Mire jó ez? Miért csinálják? Csak szivatni akarnak vagy mi?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy olyan szép,jófej stb. csaj vagyok.És vannak is srácok akik körülrajonganak.Udvarolnak,elbeszélgetünk és elvagyunk.És közben más lányokat is szédítenek rajtam kívül.De néha úgy érzem hogy nálam jobban próbálkoznak.Meg olyan is volt már hogy egy srác nagyon udvarolt meg elvoltunk és közbe összejött egy másik lánnyal.Most nem mernek lépni vagy engem csak szivatnak?Ilyen nőfaló srácok de van köztük jófej és olyan aki abbahagyja a csajokkal folytatott dolgokat ha barátnője van.De néha ha van barátnőjük nálam még finoman próbálkoznak.Most akkor mivan?Nem értem őket...Ma is 2 évfolyamtársammal városba mentem(fiúk)mind a ketten nagyon udvaroltak de suliba meg állítólag látták őket más lányokkal ölelkezni meg ilyenek de az nem jelenti feltétlenül azt hogy nekik is csapják a szelet ezt tudom de azt is jelentheti.Na és egyik srác találkozott egy haverjával és ő is jött velünk és kb 20 perc után ő is kezdte az udvarlást a seggem is megfogta de közbe nem tudta hogy ki az a lány aki hívta.Jó ezek a srácok sok embert ismernek meg sokat lógnak együtt de most akkor is...Szerintetek?Bedőljek nekik megbízzak bennük vagy mi legyen?Hagyjam egyszerűen rájuk hadd csinálják?
2010. szept. 7. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
egyszerü: akivel értelmesen tudsz beszélgetni és meghallgat téged, vagy komolyan is tud venni , és persze akiben megbízol,(és nincs barátnője!) annál nyugodtan kezdhetsz jeleket küldözgetni, a többit meg szard le. Lehet hogy havernak jók, de ezek lányról-lányra járnak... :)
2010. szept. 7. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is szard le őket,ne ezek közül keresgess hanem más fiúk közül.

Ezek ki használnak,átvernek.. Aztán eljátszák hogy ők nem szédítettek csak barátkoztak..

Az ilyeneket mindig is utáltam...

:@

2010. szept. 7. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:

veled nem fordult elő hogy egyszerre több fiú udvarolgatott?? lehet a srácok azt hiszik, amit te hiszel róluk, ezért egy biztosabbnál próbálkoznak, akit nem szédít más srác is.

először minden fiú egy kicsit csúnyább csajjal kezd...ilyen önbizalomnövelés féleség végett

jahm és amit az előzőek írtak, azok is tök jó dolgok!

válassz ki egyet, a többit sz@rd le!

2010. szept. 7. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Nee ilyenekkel ne is foglalkozz! Mond meg nekik h hagyjanak békén (ne udvaroljanak mert nincs értelme) Keress egy megbízható rendes fiút aki nem ver át mint ahogy ők tennék lehet.

17F

2010. szept. 7. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
elég könnyűvérű lehetsz, hogy ilyeneket megengedsz xy srácnak, hogy a segged fogdossa... szerintem építsd le őket, ez hosszútávon nem vmi jó dolog, hogy ennyi srác körülrajong, és mind azt hiszi, hogy veled csak beszélgetni lehet egy jót, és annyi. szóval nem is tudják ki vagy.. ha van normálisabb srác, akivel el tudsz beszélgetni, akkor azzal haverkodj össze, vagy még több (rád bízom) a többit meg felejtsd el!
2010. szept. 7. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
nem hagytam volna ha lenne hátul szemem-.-
2010. szept. 8. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:

oo hát persze ismerős :D

Nálunk is mindig ezment ... A fiuk fgdosták pár lány seggét és hát kezdett eldurvulni, egyre merészebbek lettek a fiuk, a lányok visitoztak össze-vissza és a tanár meg leszídta a lányokat mindig avval jöttek h "ök megpróbáltak védekezni" és "ők nem akarták engedni"....és "nem értették" miért nem a fiukat szidják....

Hát nos egyszerü: a hülye is látta h élvezik. Nm lehet mit tenni sokakba benne van ez.. Ha tényleg mondanák nekik h Ezt nem kéne, mert nem vevők az ilyenekre akkor abbahagynák...Tudom mert velem is előfordult. De ez csak egy vélemény.

2010. szept. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!