Mire jó ez? Miért csinálják? Csak szivatni akarnak vagy mi?
Szerintem is szard le őket,ne ezek közül keresgess hanem más fiúk közül.
Ezek ki használnak,átvernek.. Aztán eljátszák hogy ők nem szédítettek csak barátkoztak..
Az ilyeneket mindig is utáltam...
:@
veled nem fordult elő hogy egyszerre több fiú udvarolgatott?? lehet a srácok azt hiszik, amit te hiszel róluk, ezért egy biztosabbnál próbálkoznak, akit nem szédít más srác is.
először minden fiú egy kicsit csúnyább csajjal kezd...ilyen önbizalomnövelés féleség végett
jahm és amit az előzőek írtak, azok is tök jó dolgok!
válassz ki egyet, a többit sz@rd le!
Nee ilyenekkel ne is foglalkozz! Mond meg nekik h hagyjanak békén (ne udvaroljanak mert nincs értelme) Keress egy megbízható rendes fiút aki nem ver át mint ahogy ők tennék lehet.
17F
oo hát persze ismerős :D
Nálunk is mindig ezment ... A fiuk fgdosták pár lány seggét és hát kezdett eldurvulni, egyre merészebbek lettek a fiuk, a lányok visitoztak össze-vissza és a tanár meg leszídta a lányokat mindig avval jöttek h "ök megpróbáltak védekezni" és "ők nem akarták engedni"....és "nem értették" miért nem a fiukat szidják....
Hát nos egyszerü: a hülye is látta h élvezik. Nm lehet mit tenni sokakba benne van ez.. Ha tényleg mondanák nekik h Ezt nem kéne, mert nem vevők az ilyenekre akkor abbahagynák...Tudom mert velem is előfordult. De ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!