A fiúk szoktak rám ilyeneket mondani hogy így meg úgy meg, nám meg ilyenek, szivatni akarnak vagy tényleg tetszedhetem nekik? Képek lent
2010. aug. 22. 00:37
1/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de nem szoktam ilyeneket mondogatni senkinek, nem értem, miért teszik annyian...
2/15 A kérdező kommentje:
Sokan ettől hiszik magukat nagynak...
2010. aug. 22. 00:47
3/15 anonim válasza:
Mi az a nám? Amúgy ebből hogy így meg úgy hát sokat meg lehet tudni.
Amúgy meg ezt így nem lehet megmondani mert lehet van akinek tényleg tetszel de lehet van köztük olyan akinek nem és csak szeret beszólogatni.
Hány éves vagy amúgy ha lehet tudni?
5/15 anonim válasza:
jajj bocs félre értettem de már lesett hogy miket szoktak mondani :$
de ezt tényleg nem lehet tudni ki hogy gondolja
6/15 anonim válasza:
Ocsmány ri_banc, pedomaci gyanús.
7/15 anonim válasza:
hát lehet csak hülyítenek..de lehet nem, attól függ, hogy viselkedsz velük, ha úgymond "rázod magad" előttük persze, hogy ilyeneket mondanak
8/15 anonim válasza:
Piciny bogaram, ha úgy pózolsz, mint egy utolsó repedtsarkú utcalány, akkor ne lepődj meg, ha meg akarnak d..ni
10/15 anonim válasza:
A harmadik képen tényleg olyan vagy mint valami olcsó qrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!