Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúk szoktak rám ilyeneket...

A fiúk szoktak rám ilyeneket mondani hogy így meg úgy meg, nám meg ilyenek, szivatni akarnak vagy tényleg tetszedhetem nekik? Képek lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 22. 00:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekik is ezt az arcodat mutatod, mint ami a képeken van, akkor valószínűleg biztosak benne, hogy egy ócska r*banc vagy, aki gondolkodás nélkül elmegy velük. Amúgy... mit jelent az, hogy "tetszedhetem"? :D
2010. aug. 22. 01:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmasak a képek...

Divatpózermajom.

Miért mondanak ilyeneket?Nézz magadba drágaság,fontold meg hogyan viselkedsz,hogyan illegeted magad,és talán rájössz.

Kérdés:Minek is hordasz te melltartót?

Látni lehet,hogy nincs értelme,mert szerencsétlennek nincs mit tartson...

Amúgy hány éves vagy?

2010. aug. 22. 02:12
 13/15 anonim ***** válasza:
amikor megneztem az elso keped akkor a kovetkezo csuszott ki a szamon "te joooo eg bakker!" ... hat nem kellene ilyen kirivoan oltozkodni es pozolgatni.akkor nem mondananak rad ilyeneket.bar valoszinu nem szivatnak,hanem komolyan gondoljak.a pasik mar csak ilyenek.amugy egesz jol nezel ki,de szerintem te kicsi vagy meg az ilyen kepekhez.
2010. aug. 22. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
a képek megmondják a miértre a választ....
2010. aug. 22. 12:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy te mit mutogatod magad? Nem veszed észre, hogy csúnya vagy? Meg minek az a melltartó, nincs is melled.:D Mondjuk ha már majdnem a p*nád is kint van, mint a 3. képen akkor ne csodálkozz, hogy megakarnak d__ni. Szerencsétlen..
2010. aug. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!