Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig csak az olyan pasik találnak meg akik csak dugni akarnak? Az olyanok miért nem akik mást is akarnak? :S
Mert az olcsó árúnak sok vásárlója akad..
Mennyi idős vagy? :P
Alapvetően minden pasi szeretne dugni. Az csak a lányon múlik, hogy mennyire kelti fel az érdeklődést, hogy mennyire adja könnyen magát.
Ha érdekes vagy és izgalmas, de tenni kell érted, akkor hiába akarnak dugni, tenni fognak érted. Ha meg tényleg csak azt akarnak, akkor lekopnak.
tetszik az első válaszoló első mondata.
ha érted akkor már is tanultál vmit.
Annyit elárulok,hogy eddig ha olyan lánnyal találkoztam,akit tényleg szerettem,és nem csak dugni akartam vele,az elkönyvelt barátnak,ami nagyon szarul esett.
Ellenben ha csak dugni akartam,az néha-néha sikerült is,persze nem mindig,de abban legalább volt sikerélmény.
Gondolj csak bele,mennyi a valószínűsége,h pont olyan fiút találsz,akit úgy szeretsz,ahogy van,és ő is úgy szeret téged...Na és most azt is gondold végi,h annak mennyi a valószínűsége,h tetszik egy fiú,és mondjuk neki is tetszel,legalább annyira,hogy egy éjszaka erejéig. Na látod!
Valszeg mert ribancnak tartanak. Ez lehet a viselkedésed, az öltözködésed v a híred miatt is.
19:24 Mert csúnya vagy.
19:14 nem vagyok olcsó áru mert senki nem kapott meg eddig :)
19:19 nekem nem azok kellenek
19:29 nem tartanak annak.egy normális,visszafogott,csendes kis csaj vagyok
se öltözködés se semmi mert nincs szuper modell alakom sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!