Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak a pasik tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a pasik tőlem állandóan komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Megismerek valakit és mondjuk lezavartunk olyan 3-4 találkozást, amiből az 1. 2-re nem is mondtuk ki hogy randi. Megtörtént az 1. csók, minden szupi, amikor egyszercsak bejelenti a srác a közös terveket és lesokkol ilyenekkel hogy majd egy focicsapatnyi gyereket akar meg milyen ház(unk!) lesz stb.

én meg csak hüledezek hogy miért kell ennyire előre rohanni.

Mindegyik komolyat akar, azonnal holtodiglan-holtomiglant, holott még csak 21 éves vagyok, ők meg többnyire 24-25 évesek. szóval nem érzem azt hogy annyira sürgetni kéne a dolgot.

én élveznék valami laza járogatást, időnként szexet de ők már összeköltözésről, meg arról beszélnek hogy mindennap együtt legyünk.

A férfiaknál ilyen hamar jön a "szerelem"? nekem hónapok kellenek ahhoz hogy valakibe beleszeressek és elviseljem hogy mindennap mellettem nyüzsög, egy nap milliomszor hív és ellenőrízget meg beszámoltat...de még akkor is fogat szívva viselem az ilyet.

én vagyok rosszul kódolva, vagy ez a természetes hogy lerohanjuk 3.-4. randi után a delikvenst és mintegy megtervezzük, meg kisajátítjuk helyette az életét?

ennyi erővel mindegy hogy apámék vagy valaki más zsarnokoskodik felettem és fojt meg azzal hogy ezt megtiltja és azt előírja

2012. szept. 7. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Te hol találkozol ilyen pasikkal? Nekem épp az a problémám, hogy minden, a közös tervekre vonatkozó szót harapófogóval kell belőlük kihúzni. Lehet, hogy "még csak" 24 vagyok, de nekem igényem van arra, hogy tartson valamerre egy kapcsolat, ne csak tengjünk-lengjünk a világban. Valószínűleg az általad említett srácokat is ez motiválja.

24/N

2012. szept. 7. 12:49
 2/17 A kérdező kommentje:

lehet, de én meg pont "tengeni-lengeni" szeretnék még úgy 3-4 évet a kapcsolatokra vonatkozóan.

gyere Pécsre, itt vannak ilyenek :D

2012. szept. 7. 12:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Rossz merítés és hibás általánosítás. Bizonyára vannak ilyenek is, de minden tendencia és statisztika ellened beszél, kedves kérdező.....
2012. szept. 7. 12:58
 4/17 anonim ***** válasza:
általában az a gyakoribb ha a csaj akar komoly kapcsolatot, a srác meg azt amit te mondasz. érdekes meglátás, de ha nem csak egy két ilyen esetről beszélsz, hanem elég gyakori h veled ilyen történik, h a fiúk (szóval nem egy) komoly kapcsolatot szeretne.. akkor nem lehet h te alapozod meg a randikon, h hihetik azt h ez egy tartós dolog lehetne felőled? igen, szerintem is normális, ha hónapok kellenek hozzá h kialakuljon valami érzelem.. de akkor lehet h nem az első négy randiba kéne az első csókot belesűríteni, hanem kicsit tartózkodóbban kezelned neked is a srácokat, és lehet akkor nem akarnak majd ajtóstul a házba rontani nem? szerintem ha te ezt nem kerekperec, de utalásokkal mondjuk letisztázod, h te az a típus vagy, akinek idő kell ahoz is h egyáltalán kiderüljön h lehet e kapcsolat, azontúl h mondjuk szimpatikus a srác, meg szivesen vagy vele.. h ne készpénznek fogják fel az első csókot, vagy h kedves vagy velük, vagy akármi. szerintem rajtad is múlik h hogyan állnak hozzád. mármint ha ez ilyen sorozatos dolog, akkor nem gondolnám h csak az ilyenek találnak be, inkább h úgyérzik h valami alapján te ilyen tipus vagy. ezt viszont neked kell letisztáznod.
2012. szept. 7. 12:58
 5/17 anonim ***** válasza:

Keresd tovább azt a fiút aki ugyanúgy szeretné lazán venni a jövőtöket meg nem telepszik rád.Ez tényleg csak arról szól hogy valaki olyanná válik aki egyből szeretne felépíteni egy családot,mások a szabadságot választják.

Sajnos sok férfi válik ilyenné a kapcsolat egy pontja után,megértem ha fel vagy háborodva,de akkor se add fel.

Azokat az embereket is meg lehet érteni akik neki kezdenének a tervezésnek,hisz az az előfeltétele a biztosabb életnek,ráadásul leginkább azért élünk hogy családunk legyen és a gyerekünk rendben felnőtté váljon.

2012. szept. 7. 12:59
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
ha csak szexet akarok az a baj, ha gyerekeket akarok az a baj.
2012. szept. 7. 13:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Noha nekem is voltak-vannak terveim, de sosem szerettem, ha valaki rögtön lerohant. Először bőven megfelel a "te" és az "én" vonatkozás a jövővel kapcsolatban, később jöhet a "mi". Budapesten és környékén vegyesek a reakciók. A nagyon nyomulósoktól hamar elmenekültem. De úgy vettem észre, a férfiak tényleg hamarabb szerelembe esnek. Viszont még ők is félnek az olyan nőktől, akik minden szembejövőben álmaik hercegét látják.
2012. szept. 7. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ez az általános amit leírsz, bár tény, hogy ilyen férfiak is előfordulnak.

Más az elképzelésük, na bumm. Ezért még nem kell rájuk haragudni. Jobb, mintha csak kihasználnának egy 2 perces ürítésre, aztán lelépnének, nem? Bár a kérdésből elnézve, lehet, hogy neked még az is szimpibb, mint a családos ötlet. :D Na mindegy, ha nem akarsz ilyen pasit ,randizz másokkal.

2012. szept. 7. 13:01
 9/17 A kérdező kommentje:

igen, valahogy mostanában már az is szimpibb :)

arról hogy miylen hamar lesz csók nem tehetek, úgy szokott lenni hogy fogja magát és lekap. azért nem akarom ellökni magamtól csak gyorsan befejezem és veszek valami szendvicset vagy nyalókkát hogy mindig legyen valami a számban és ne legyen több mert én nem szoktam akarni azt a csókot!

nem tudom miért fogom ki sorban ezeket a pasikat mert én "komolytalan" dolgot akarok, nem elköteleződést!

nem azt mondtam hogy az összes pasi ilyen csak azt hogy eddig az összes ilyen volt Velem. ez nagy különbség. szóval nem általánosítgatok.

lehet hogy valamit elrontok, talán kívűlről komolynak tűnök és azért jönnek ők oda, fogalmam sincs...de pont ezen szeretnék változtatni.

a jövő terveit sem én hozom fel hanem ők. megkérdeznek mit akarok majd csinálni később - én meg poénra próbálom venni és elmesélem hogy éppen terráriumot csinálok az egyik szobába meg majd gekkókat fogok venni. de ők csak ragaszkodnak hogy munka meg stb. terén mit akarok.

elmondom hogy majd persze szeretnék dolgozni a suli után és ekkor kezdik el részletezni a saját terveiket - de úgy mintha már fix lenne hogy én velük maradok, meg megosztják az olyan kívánalmaikat hogy a közös lányaink majd rám hasonlítsanak -.-

és ilyenkor szoktam elmenekülni a dolgok elől

2012. szept. 7. 13:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy jótanácsom van számodra: ezt az emancipációs dolgot ne vidd túlzásba csak azért, mert az apád egy uralkodó típus. Apád NEM= többi férfi. Ezt jól jegyezd meg!
2012. szept. 7. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!