Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak a pasik tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a pasik tőlem állandóan komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Megismerek valakit és mondjuk lezavartunk olyan 3-4 találkozást, amiből az 1. 2-re nem is mondtuk ki hogy randi. Megtörtént az 1. csók, minden szupi, amikor egyszercsak bejelenti a srác a közös terveket és lesokkol ilyenekkel hogy majd egy focicsapatnyi gyereket akar meg milyen ház(unk!) lesz stb.

én meg csak hüledezek hogy miért kell ennyire előre rohanni.

Mindegyik komolyat akar, azonnal holtodiglan-holtomiglant, holott még csak 21 éves vagyok, ők meg többnyire 24-25 évesek. szóval nem érzem azt hogy annyira sürgetni kéne a dolgot.

én élveznék valami laza járogatást, időnként szexet de ők már összeköltözésről, meg arról beszélnek hogy mindennap együtt legyünk.

A férfiaknál ilyen hamar jön a "szerelem"? nekem hónapok kellenek ahhoz hogy valakibe beleszeressek és elviseljem hogy mindennap mellettem nyüzsög, egy nap milliomszor hív és ellenőrízget meg beszámoltat...de még akkor is fogat szívva viselem az ilyet.

én vagyok rosszul kódolva, vagy ez a természetes hogy lerohanjuk 3.-4. randi után a delikvenst és mintegy megtervezzük, meg kisajátítjuk helyette az életét?

ennyi erővel mindegy hogy apámék vagy valaki más zsarnokoskodik felettem és fojt meg azzal hogy ezt megtiltja és azt előírja

2012. szept. 7. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na ezektől engem is kiverne a víz az tuti...

Volt 2 pasim is, akik ilyenek voltak, persze lekoptattam őket. Pár hét után már arról beszélni, h milyen házunk lesz, és mikor lesz az eljegyzés stb nekem sok.

Mostanában viszont csak a szexkapcsolatosak találnak meg, ami szintén nem jó dolog :S

A 2 között kellene egy átmenet, de nem találkozom olyannal :/

23L

2012. szept. 7. 13:22
 12/17 A kérdező kommentje:

de hát ha egyszer nem tartok igényt rá hogy valaki megszabja hogy mikortól kell gép előtt ülnöm és vele beszélnem, hova mehetek bulizni kivel, illetve egyáltalán nem "enged", egy nap 30szor telefonál én meg a végén már nem veszem fel mert idegesít és az is számon van kérve meg ha 5 percre eltűnök msn-ről mert, mondjuk pisilni megyek és rögtön a faggatózás...

én lélegzetet is szeretnék venni egy kapcsolatban és még fiatalnak érzem magam az ilyen börtönszerű élethez. kell néhány év mikor azt csinálok amit akarok bizonyos keretek közt.

már apám se szól ha elmegyek valahová, nincs kedvem újra a 12 évesek életét élni.

úgyhogy azért keresek olyat aki ezeket lazábban veszi, aki hagy létezni emberi keretek között. és ez a kérdés lényege, miért akadok ilyenekre és hogyan változhatna ez.

ha az emancipáció hogy nem akarok valaki rabja lenni hanem egyenrangú, szabad társa, akkor vállalom hogy emancip.unci vagyok, ez vann

2012. szept. 7. 13:25
 13/17 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Ha dugni akarunk az a baj, ha komolyat az a baj!

Nekem 2 nap tokeletesen eleg, hogy szerelmes legyek. Amit leirtal az azert eleg bizarr harmadik-negyedik randin osszekoltozesrol beszelni. De en is mindig megkerdezem, mik a tervei a jovore, mert ha pl. Minszkbe akar menni jovo evbe, maghasadast kutatni, akkor minek a kovetkezo randi?

Amugy mind a nok mind a ferfiak nagyon eltudjak szurni ejjel-nappal tudni akarom mi van veled. Valakit minel jobban szoritasz annal kevesbbe fog szeretni.

2012. szept. 7. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"általában az a gyakoribb ha a csaj akar komoly kapcsolatot, a srác meg azt amit te mondasz."

Áhh, hol vannak ilyen lányok? :D

2012. szept. 7. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Gyere át Kecskemétre, beugorhatsz hozzánk a koleszba, tuti találsz elég pasit, akik nem akarnak semmi komolyat tőled... :D
2012. szept. 7. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:
hát nemtudom. mi együtt élünk a barátommal, ő mégsem kötöz meg, mert bízik bennem. azzal beszélek és annyit amennyit akarok, ha szeretnék elmegyek bulizni a barátnőimmel. mivel szeretem, azért fontos, és szem előtt tartom h ne hanyagoljuk el egymást, ő a legfontosabb, és érzem h énis neki. szerintem egy komoly kapcsolat nem függ feltétlenül össze azzal, h elkell számolj minden lépéseddel. jó, megértem h nem jó ha lerohannak, de ha mondod a srácnak h az ő érdekében ez nem feltétlenül nyerő a lányoknál, lehet észreveszi magát, és kiderül h egy tök jópofa srác, aki mellett ugyanúgy lehetsz szabad is. de az is érthető h azért szeretnének tisztán látni, h mire számíthatnak. de próbáltál már elbeszélgetni velük arról h te milyen kapcsolatot szeretnél? mert lehet h képesek tiszteletben tartani, ha meg nem hát szevasz. de meddig tart kipróbálni? azért egy kapcsolatban csak el kell fogadni egymást.
2012. szept. 7. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:
ez komolyan akkora probléma? én az ilyen típust keresem, pedig csak 20 vagyok
2012. szept. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!