Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexkapcsolatból lehet komolyabb is?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy megismerkedtetek valakivel, de valamiért nem lett belőle randizás, csak szex. Mert pl. z egyik fél épp egy szakításon volt túl, csalódás érte és nem akart újabb komoly kapcsolatot. Először egyéjszakás, aztán egyre gyakoribb találkozások, de csak szex miatt. Lehet ilyenből komolyabb is végül?2012. aug. 26. 16:59
1/9 anonim válasza:
a szexkapcsolatból mindig lesz valamit.Az egyik félben előbb utóbb feléled valami..
2/9 anonim válasza:
úgy van,ahogy az első mondja...előbb utóbb legalább az egyik fél többet fog érezni.
3/9 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akik gond nélkül, érzések nélkül elváltak, mikor a másik talált valakit. Tehát szerintem nem feltétlenül minden esetben lesz ennek következménye érzelmi síkon.
Csak kíváncsiságból. Te a lány, vagy a fiú vagy?
4/9 anonim válasza:
Az én tapasztalataim alapján nemsok jó származhat belőle. Egyrészt mert becsületes ember nem bele szexkapcsolatba, a becsületlenekkel meg hosszútávon nem sok jóra lehet menni. (ritka, kivételes esetek persze lehetnek)
5/9 anonim válasza:
4. vagyok * becsületes ember nem megy bele.
Bocsi, kimaradt egy szó.
6/9 A kérdező kommentje:
én a lány vagyok, soha nem voltam még ilyen helyzetben, amikor belekerültem nem volt épp senkim, és azt gondoltam egyszer élünk, kipróbálom ezt is. viszont már kezd nyomasztani, hogy titkolózni kell, csak a 4 fal között találkozhatunk, nekem ez nem elég. nem vagyok belé szerelmes, de tetszik és benne lennék többe, hogy randizzunk például. csak nem tudom, hogy ő is benne lenne e...
2012. aug. 26. 17:11
7/9 Hole Hunter válasza:
Bármi lehet belőle...akár intergalaktikus háború is...
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem adom fel, de nem randizunk az a baj...illetve de, de csak szex van a randin, max borozás, vacsi, de nálam:( épp egy válás közepén tart, feleség már elköltözött, ezt nem 1 nap kiheverni, szóval nem tudom akar e egyáltalán bármilyen új kapcsolatot a közeljövőben.
2012. aug. 26. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!