Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból rendes kapcsolat?
Volt már ilyen valakivel? Ha igen, a férfi vagy a nő mondta előbb hogy többet akar? Mennyi idő szexkapcsolat után jött a változás?
L
Nekem emiatt lett vége egy szuper kis szexkapcsolatomnak
Én harmincas nő vagyok, a hobbipénisz 22 éves.
Ő szeretett volna többet, mint ami volt
Másfél évig tartott a dolog, de állítása szerint már egy ideje belém volt zúgva.
Ugyan ebben a cipőben járok, csak én vagyok a srác. Úgy érzem többet akar, de fél elmondani, ezért inkább én hozom majd fel a témát finoman, mert éppen nekem se lenne ellenemre, ha megváltozna a kapcsolatunk, de az sincs kizárva hogy csak én látok bele többet.
Szerintem ezt nem lehet időben mérni, nekem pl 2 hónap kellett hozzá most, de érdemes megbeszélni minél hamarabb. Te csak nyerhetsz, mert ha ő is azt akarja hogy több legyen akkor folytatjátok együtt, ha meg nem akkor megkíméled magad egy fájdalmas szerelembe eséstől.
Ez az egész dolog nekem nem olyan egyszerűen felfogható, hogy látjátok ti...
"Nem lenne ellenemre, ha lenne több is". Mi több? A szexnél több fizikailag nincs. Beszélgetni addigis beszélgettek, ha az egyiknek szüksége van segítségre, feltételezem, nem küldöd el a francba, szex közben gondolom, csók is van...
"Szeretném, ha tovább lépne a kapcsolatunk" nekem ez úgy tűnik logikusnak, ha mondjuk a szex a továbblépés. Nem a közös mozilátogatás. Melyik a jobb, bennsőségesebb? A mozi, vagy a szex és összebújás, ölelkezés, "szeretkezés"? Egy vacsi, kézenfogva sétálás, vagy a szex?
Miért van ennyire ledegradálva a fizikailag legbennsőségesebb cselekedet?
Ja hogy csak fizikailag bennsőséges? Miért nem kötjük érzésekhez?
Néha elszomorít, hogy mennyire el van cseszve a korunkban élő emberek értékrendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!