Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból miért lett szerelem?
Figyelt kérdés
Több hónapja járok össze egy sráccal, és nemrég kezdtem észre venni hogy belé szerettem, de folyton veszekedünk mert mindkettőnk féltékeny, vagy más dolgok miatt is
Ő mindig elmondja hogy nem akar semmit se de valahogy én úgy érzem hogy ez nem igy van
2016. okt. 17. 22:06
1/6 anonim válasza:
Mert megismerted őt. Nem kellett volna.
23/L
2/6 anonim válasza:
Mondd neki h vagy jartok vagy nem lesz tobb szex. Ezen el fog gondolkozni:) en is igy jöttem ossze a pasimmal
3/6 anonim válasza:
Nem tragédia az ha egymásba szerettek...
Inkább örüljetek neki.
4/6 anonim válasza:
Mert szerencsétlenek vagytok
Ha valami a dugásról szól akkor nem ismerkedni kell
Sosem értettem az ilyeneket
23/F
6/6 A kérdező kommentje:
hát csak az a baj én így érzek, de nem tudom ő mit gondol mert nagyon tagadja hogy érezne bármit is csak ahogy viselkedik én abból gondolom
2016. okt. 18. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!