Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból kilépni?
2ember szex.kapcsiban
A pasija csak kihasználja, és tárgyként kezeli a csajt. Nem akar tőle semmi mást. A pasinak nem fér már bele az életébe.. Hogy hozzam fel a csajnak?
"Hogy hozzam fel a csajnak?"
ööö, ha szexkapcsolat, akkor gondolom tisztában van a csaj azzal, hogy ő csak egy lyuk és semmi más
Elég nagy barom vagy, minden nőről így beszélsz?
#3Nem hozom össze a haverommal, ink csak szétakarom őket választani
Irigy vagy mas kefeli a hercegnodet, de az nem bosszant hogy a csajnak ez eleg.
Legyen jo autod, penzed humorod stilusod akkor majd eszrevesznek
Csaj vagyok
Próbálok csak a csajnak "segíteni" h hagyja békén a pasit már
"Elég nagy barom vagy, minden nőről így beszélsz?"
a barátnőd egy olyan kapcsolatban van, ami csak a testiségről szól, csakis arról szól, hogy maguknak örömöt szerezzenek (mert normálisan nem azért lépsz egy szex kapcsolatban, hogy a MÁSIK örömére tegyél, mert azt már kapcsolatnak hívjuk)
Talált egy pasit, aki egy élő vibrátor és jól ki tudja elégíteni. Az, hogy tárgyként kezeli... hát egy ilyen kapcsolat normálisan tényleg csak erről szól. Kell a farkad, kell a tested. Fordítva is, kell a szád, kell a cicid és kell a puncid. A személyiségedre nem vagyok kíváncsi, mert ez csak SZEX kapcsolat.
Szóval hol érzed te ezt igazságtalannak? Ez szexkapcsolat!
Vagy várj! Kitalálom, te is még fiatal fruska vagy, és azt hiszed ez a trendi, nem hívjuk a kapcsolatot kapcsolatnak, hanem hívjuk szex kapcsolatnak, mert az cool és kevesebb felelősséggel jár! És jajjj, kiderül, hogy az egyik fél tényleg csak szexet akar és mást nem! BRUHUHÚ
Egyáltalán nem vagyok fiata fruska, tudom mi a szexkapcsolat és a kapcsolat között a különbség. Csak engem zavar h igy vannak, és egyikük sem akar többet a másiktól(legalábbis nekem így jött le)
És közben a pasi azt mondja h nem fér bele az életébe már, de még hülyítí a csajt, h ekkor akkor tali.. De többet már nem fognak találkozni!
Bőrnek? Nem tudsz normálissan beszélni egy nőről?
Mert gaz amit a pasi csinál. Nem h megmondaná a szemébe h ennyi volt, ink még hülyíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!