Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim túl hamar élvezett el, ezen lehet javítani?
Kitaláltam a megoldást.
Mind a ketten elküldtök egy képet nekem. Arccal. Nem kell qv@s kép, csak egy egyszerű kép. Így nem lehet rámondani, hogy élvezkedés céljából kell. Privátban külditek és bár nem fogok, de ha lenne válasz az üzenetre csak szimplán nem nézitek meg. Bár tényleg nem fogok írni semmit. Semmi veszteni valótok nincs. A kérdezőt biztos, hogy nem ismerem, én már 30 vagyok. A másik felet sem ismerem a fogalmazása alapján. Aztán itt ide írnám ki az eredményt. Bár ez egy szubjektív vélemény lenne, de legalább semmi veszteni valója nem lenne egyikőtöknek sem. Így le tudnám vezetni ezt a competitiont:D
Bár tudom, hogy [link]
Szerintem nem csak az 50 éveseknek kellesz, pláne, hogy nehezen hiszem el, hogy 28 lennél. Fiatalabbnak nézel ki. De amúgy nem vagy az esetem, bár szép szemed van. De nekem annyira nem jössz be így kép alapján. De persze egy fénykép mindig trükkös.
Ettől függetlenül azért ismerem a férfiakat, pláne a mostaniakat és azért tudom, hogy akadnánakbőven akiknek tetszenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!